• 瀏覽: 22,324
  • 回覆: 251
+11
美國只救有錢人,窮人含X.
最緊要唔用中俄疫苗.
中國人口多自用或送禮

安唔安全你老美點知呢,問中國可能驚佢呃你,問巴西啦,依家做緊中國疫苗第三期臨床測試,若果巴西都呃你就真係無嘢好講嘞

無錯大6野會爆炸
你高尚美國人等死好過

福奇有料就唔會400幾萬確診,14萬死啦,全球最差防疫去質疑全球防疫最好,尾蟈狗邏輯。

中俄疫苗會破壞群體免疫治療法,做成國家人口增加及國家財政負擔唔起。

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-8-1 05:55 PM 發表

唔洗擔心,中俄疫苗,美國唔會用
就算用咗有問題都好過美國依家日日死幾千人,白宮政府都無視,無對策
最好美國唔用
用左就有藉口屈你

驚中俄疫苗比佢地更有效掛,起碼唔會係滴露先啦

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-8-1 05:50 PM 發表
呢個福奇原來同柒普一樣自吹自擂,永遠尾國最好,不務正業。
大生意。 理解

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-1 05:46 PM 發表

?20200801170253

新冠肺炎:福奇憂中俄疫苗安全 19州新症暴增一倍
08月01日(六) 17:02更新 07:17建立   

各國就新冠肺炎疫情加緊研發疫苗,美國過敏與感染疾病研究所 ...
唉!中國的唔安全呀!
黃屍、曱甴、廢青撚吊自盡都唔好用🖖

世界第一,你估流ga,熱烈祝賀老尾肺炎,再創高峰🎉🎉

福奇只不過係猶太金主集團嘅發言人而已,佢一定要保護番自己金主集團(美國/猶太醫藥集團)嘅利益,唔唱衰中俄疫苗,世界如果用嗮中俄疫苗,佢背後利益就會嚴重被侵犯!
所以中國一定要保護好自己嘅疫苗研究成果,老美而家何止係到了喪心病狂地步!

其實美國自身都唔駛疫苗,啲疫苗只係用嚟賣賺錢。以美國目前新增肺炎個案,只要持續下去,好快就做到全民中招,所有美國人都有抗體(如無病死的話)

美國唔係話想要疫苗就老馮賣俾你架,靠自己啦!
美國又第一啦!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-1 05:46 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200801/photo/bkn-20200801071741276-0801_00972_001_01b.jpg?20200801170253

新冠肺炎:福奇憂中俄疫苗安全 19州新症暴增一倍
08月01日(六) 17:02更新 07:17建立   

各國就新冠肺炎疫情加緊研發疫苗,美國過敏與感染疾病研究所 ...
難得一見好帖😆

🇺🇸🦠1️⃣🦠🇺🇸

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-8-1 05:50 PM 發表
呢個福奇原來同柒普一樣自吹自擂,永遠尾國最好,不務正業。
因為佢之前無學阿頭去吹,所以阿頭話佢講錯嘢,現在要糾正

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]