• 瀏覽: 50,121
  • 回覆: 284
  • 追帖: 1
+10
賣果求榮

美國?咪返嚟播毒呀!

DKLM全香港淨係得毒果不滿封佢主人關, 比美國佬周圍播毒害人

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 1-8-2020 05:40 PM 發表
(北美通訊)港府日前宣佈,旅客由高風險地區如美國回港,即使已獲呈陰性的病毒測試結果,還要向化驗室取得官方證書等多份資料。由於過程複雜,新例實施後引來一片混亂,《蘋果》在洛杉磯國際機場直擊,整班客機僅三人成功獲放行,旅客手執兩份健康證明文件也被拒絕登機。有乘客大罵港府「陰濕、欺......
鬧政府唔封關,讓旅客太隨便入境的,係毒果
鬧政府對旅客入境要求太嚴格,病毒測試太複雜的,又係毒果

尾國?你唔返黎好過返黎喇!

國家安全拒絕入境有咩問題喺你呢啲黃狗人搞搞震6柒

引用:
原帖由 123haha123 於 2020-8-1 05:47 PM 發表
美國咁好。做咩要番呢香港。想要一萬蚊。入咗 美籍就唔好返嚟啦。 放棄香港身份
你出街林鄭都唔批架 你咪又出街
隻隻字都好勁咁 但林鄭咪都係當你玩具

引用:
原帖由 wow... 於 2020-8-1 06:23 PM 發表
香港咁衰,仲死返黎做乜,留係民主美國啦!
你其實係咪唔知道返唔到黎個d係愛國既人 唔好比毒果玩到你成個傻仔咁

唔好返來

毒果新聞、信一成,.雙目失明!

leave hk please

現在還可留在美國,都是有美國國籍吧⋯⋯
美籍華人最大貢獻就是反華,給中國香港政府制造麻煩,又有香港或中國國籍,可彈出彈入。

引用:
原帖由 123haha123 於 2020-8-1 05:47 PM 發表
美國咁好。做咩要番呢香港。想要一萬蚊。入咗 美籍就唔好返嚟啦。 放棄香港身份
大陸咁好 你又做咩黎香港相同講法 都岩愛國愛黨的香港人

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-1 05:53 PM 發表

波叔個一皮野都唔夠買機票; 你坐過飛機去美國未架?!
咁做咗鬼畜奴,做乜要返嚟凡間嘅香港?
想返嚟攪事定做漢奸叛國賊?

死返來把能咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]