• 瀏覽: 1,995
  • 回覆: 11
引用:
原帖由 moyy 於 2020-8-1 03:45 PM 發表

旺角暴動發生至今雖然已近兩年,但俗稱「O記」的有組織罪案及三合會調查科未有放軟手腳,繼續緝捕暴徒下落,前天(5月31日)拘捕一名22歲女子涉嫌參與暴動。據悉,被捕女子是綽號「旺角佔領區女村長」的「鳩嗚團」成員畢慧芬,無業,案底纍纍。她涉嫌在行人路撬起地磚供他人及自己向警員投擲,以及把雜物拋入火堆燃燒等,已被控以兩項暴動罪,案件將於6月6日在西九龍裁判法院提堂。
本報港聞部報道
在2016年發生 ...
呢條男人婆痴架(hi冰)。

不要太過計較得失,人生就是不完美,留丁點童心來品賞快樂吧!
                    常常不快樂的你,諗多左呀

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 moyy 於 2020-8-1 08:23 PM 發表

佔旺女村長有情緒病喎....
啱嘴形咪等佢受完靶收埋做影子囉!
佢犯完又犯,一定hi冰

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-8-4 08:10 AM 發表

又係平價黒暴,犯民狗最Like
冇人請的罪犯好使好用,
少少$$$$$就叫到...........

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-8-5 09:36 AM 發表

入去坐監+戒毒
又益佢有得戒毒

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-8-6 10:25 AM 發表

又浪費政府D$$,養+教
agree x2
又浪費政府D money

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-8-7 09:35 AM 發表

hi野D人,
醫療浪費資源
hi野既男人婆,永遠都當監獄常客

引用:
原帖由 moyy 於 2020-8-8 03:10 PM 發表

犯民狗慳錢,呢 D hi野既野既人,拉左入冊又吾使俾人工佢
條傻西同波落妹丶底富王一鳩樣,被人用完即棄。 [/quote]
當佢地係避x袋呀

引用:
原帖由 moyy 於 2020-8-12 02:44 PM 發表

哩類忽得妹、忽得婆都係咁扒街,
正阿Q精神,鬼鬼鼠鼠又出又入,
以為無人知,一早黃鳩晒啦!
high咗嘢,又畀人洗腦
唔死就有鬼

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-8-13 07:42 AM 發表

有例子比香港人睇
典型犯事香港曱甴
被洗腦嘅男人婆
畀泛民狗利用咗
佢自己以為 追求緊民主自由

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-8-14 01:01 PM 發表

自由入冊,吾阻你
叻仔 唔多管閑事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 moyy 於 2020-8-16 11:23 PM 發表

的確係最佳例子....
比喲犯事曱甴丶文宣狗睇睇。
香港曱甴 點會睇到自己唔啱啦

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-8-17 08:13 PM 發表

hi左野,比犯民狗利用
男人婆真係等錢......比犯民狗利用

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]