• 瀏覽: 46,550
  • 回覆: 452
  • 追帖: 3
+10
斯諾登都俾尾狗通輯啦,黃狗唔好咁弱智啦

支仔幾時出兵去美國拉人啊

咁係咪係香港出世丫?有冇香港出世紙丫?有就已經係香港人,即使移居美國,都只可以話自己係美藉港人、美國公民,但點都扮唔到美國人。

引用:
原帖由 dtw 於 2020-8-1 03:06 PM 發表
尼D咪好𠃊笑囉!
過咗底做美國人,又點樣Hong Konger?
關你𠃊事咩?
I cant breathe 有冇去加油呀?美國人!
去做美狗啦,低無得返香港

如果佢係純美國人,做乜為香港發聲,唔為美國黑人發聲?

呢d人搞事時話自己係香港人,為港發聲關佢事,一有事又話自己是美國人,唔可以捉佢!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-1 02:56 PM 發表
強調HKDC在美國註冊及營運 「這裏有200個『朱牧民』 都是對香港有熱誠及堅定的倡議者」

https://hk.appledaily.com/resizer/KZJCcGHVsoNhHX7WHxHH0Nar1q4=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily ...
黃屍全部死全家

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-8-1 03:16 PM 發表

19一名,離開香港咁耐,香港既事關李7事
證明佢地太得閒

引用:
原帖由 dtw 於 2020-8-1 03:06 PM 發表
尼D咪好𠃊笑囉!
過咗底做美國人,又點樣Hong Konger?
關你𠃊事咩?
I cant breathe 有冇去加油呀?美國人!
美國人不嬲都係雙重標準!

相信佢同香港很多雙重國籍者一樣,仍持有香港居民身份。
有外國國籍唔係大晒,叛國係普世重罪,國際上會被全面管轄的,雖遠必誅!

居美25年都唔脫香港人身份

就是這些賤種柒人既已離移民,還不斷回港禍害港人。不通緝這種畜牲,任它們播毒!

引用:
原帖由 金星男孩 於 2020-8-1 04:00 PM 發表

證明佢地太得閒
無業遊民口黎架?!

港人港事,尾國能香港事関你西人叉事。

D漢奸正含家產

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-1 02:56 PM 發表
強調HKDC在美國註冊及營運 「這裏有200個『朱牧民』 都是對香港有熱誠及堅定的倡議者」

https://hk.appledaily.com/resizer/KZJCcGHVsoNhHX7WHxHH0Nar1q4=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily ...
咁佢有冇香港身份證?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]