• 瀏覽: 46,471
  • 回覆: 452
  • 追帖: 3
+10
尼D咪好𠃊笑囉!
過咗底做美國人,又點樣Hong Konger?
關你𠃊事咩?
I cant breathe 有冇去加油呀?美國人!

佢有香港 ID 喎,雙重國籍喎。

漢奸偽美國人 仲好意思叫主子干涉香港事...

對啲9奴才嚟講,個情況係咁:
勁!首次用港區國安法通緝一嗰喺美國嘅美國公民!我相信對特朗普、龐佩奧已經起到巨大震攝作用!
引用:
原帖由 dtw 於 2020-8-1 03:06 PM 發表
尼D咪好𠃊笑囉!
過咗底仕女美國人,又點樣Hong Konger?
關你𠃊事咩?
I cant breathe 有冇去加油呀?美國人!

朱牧民是佔領中環發起人朱耀明牧師的兒子。朱牧民在香港出生。
朱牧民真係正假膠。
引用:
原帖由 tinnit 於 2020-8-1 03:08 PM 發表
漢奸偽美國人 仲好意思叫主子干涉香港事...

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-1 02:56 PM 發表
強調HKDC在美國註冊及營運 「這裏有200個『朱牧民』 都是對香港有熱誠及堅定的倡議者」

https://hk.appledaily.com/resizer/KZJCcGHVsoNhHX7WHxHH0Nar1q4=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeas充t-1.images.arcp充ublishing.com/appledaily ...
充公他香港相關資金同資產

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-1 02:56 PM 發表
強調HKDC在美國註冊及營運 「這裏有200個『朱牧民』 都是對香港有熱誠及堅定的倡議者」

https://hk.appledaily.com/resizer/KZJCcGHVsoNhHX7WHxHH0Nar1q4=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily ...
19一名,離開香港咁耐,香港既事關李7事

自認美國公民,又來插手香港事務

兩仔爺做漢奸甘心於去跪叩特朗普
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-1 03:12 PM 發表
朱牧民是佔領中環發起人朱耀明牧師的兒子。朱牧民在香港出生。
朱牧民真係正假膠。...

如果美國人係中國出賣美國情報,美國拉唔拉?

你跨國犯罪仲好意思出黎9up???

犯左法咪拉囉,美國人高尚d唔拉得呀?

美國人遊說美國制裁同攪亂香港
香港境內通緝佢好合理

蘋果咁低智

引用:

https://hk.appledaily.com/resizer/KZJCcGHVsoNhHX7WHxHH0Nar1q4=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily ...
香港警察捉d漢姦垃圾返黎做咩?最緊要走左唔好再返黎,不過d漢姦垃圾都唔敢再返黎啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]