• 瀏覽: 2,948
  • 回覆: 42
+8
只見黑暴少了、社會更穩定了、出門前唔使睇邊個地鐵站被破壞
制裁引起既負面影響? sorry, 我完全感受唔到

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-1 11:30 AM 發表
但係夜晚想同朋友出街食個飯都有困難

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

多謝香港政府中門大開唔封關又免檢疫

黃狗打多咗飛機囉, 對身體唔好,好負面

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:11 PM 發表
但係夜晚想同朋友出街食個飯都有困難戲又無得睇水又無得游旅行又無得去多謝武漢肺炎多謝中國隱瞞疫情多謝香港政府中門大開唔封關又免檢疫 ...
顧左右而言他,看來連最極端既黑暴分子都覺得西方所謂既制裁真係廢

既然你要講病毒源頭,希望你叫主子先解釋一下:

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-1 12:14 PM 發表

顧左右而言他,看來連最極端既黑暴分子都覺得西方所謂既制裁真係廢

既然你要講病毒源頭,希望你叫主子先解釋一下:

既然西方啲制裁真係咁無關痛癢

何解中國口交部嗰啲乜春物爽又哭喪死全家咁嘅面口嚴詞譴責猛烈嘴炮還擊

上年黑暴期間,日日擔心上下班,現在多好,番吾到公司就wfh,多謝曱甴悉心安排。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:41 PM 發表
既然西方啲制裁真係咁無關痛癢何解中國口交部嗰啲乜春物爽又哭喪死全家咁嘅面口嚴詞譴責猛烈嘴炮還擊
捍衛聯合國憲章,反對干預內政

聯合國憲章第一章第二條
四、各會員國在其國際關係上不得使用威脅或武力,或以與聯合國宗旨不符之任何其他方法,侵害任何會員國或國家之領土完整或政治獨立。
七、本憲章不得認為授權聯合國干涉在本質上屬于任何國家國內管轄之事件,且並不要求會員國將該項事件依本憲章提請解決;但此項原則不妨礙第七章內執行辦法之適用。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:11 PM 發表

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

多謝香港政府中門大開唔封關又免檢疫 ...
老美向中國打生化戰
放毒從未停止過
繼向中國版圖中心點武漢放毒後
再向新疆 大連 北京 香港
東南西北四個方向放毒

完全唔覺有影響

引用:

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

呢啲關西方制裁事咩?!
你班同夥夠攪到去年我連搭車都搭唔到,返工都唔到呀。當時西方係度幫你地吶喊助威呀。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:11 發表

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

最好學足西方國家居家令?

有影響……安全左……個人心情爽左!真係唔知利多於弊呢?

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-1 11:30 發表
好文!謝謝分享!

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-1 11:30 AM 發表
小丑空群以出

冇喎,都係可以隨便咁叫到雞,賭到錢,餐餐大魚大肉。

鍵盤翻頁
左右