• 瀏覽: 4,109
  • 回覆: 58
+3
引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-8-1 11:44 AM 發表
中華民國(台灣)未好酸,西方無人信佢防疫成績是真的
應該係堅,睇片有好多人都無帶口罩上街,有就已經爆到七彩囉。

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2020-8-1 11:50 AM 發表
新西蘭政府:你地玩中國就玩佢算啦, 拜託唔好搞我地啦, 封關, 落閘, 放狗
點會喎,最緊要呢批人,係有錢投資姐。

到冬天英美就大劑了,天氣凍開晒暖氣一齊焗然後齊齊中招

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-8-1 11:18 AM 發表
(星島日報報道)疫情嚴峻加上社會氣氛惡化,令美國和英國不少人萌生遷居外國的打算。數據顯示,紐約蘭的移民網站上月錄得來自美國民眾高達十一萬

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/b349d7fa953bb5b3751fc03f472e1b33/stheadline/news_res/2020/08/01/621960/i_src_0 ...
紐約蘭地大人口少, 的而且確很適合英美移民的!

佢地只會走去白人地區

疫情肆虐今增逾100宗確診 創連續11天「破百」紀錄

本港今增逾100宗個案。更多新冠肺炎連續11日「破百」宗確診!消息指,香港今日(1日)增逾100宗確診個案,是連續第11日超過100宗確診。
本港至今突破3000宗確診,截至昨日(7月31日)累計3273宗個案。

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2020-8-1 11:52 AM 發表
幾搞笑, 英美大力吸納港人, 但英美自己人民就大力走人
幾多海外美國人為免抽海外收入稅,放棄好多人夢寐以求的美國護照。

怕死嘅深圳聰都走去英國唔去美國,你就知美國疫情幾嚴重😂不過,佢呢啲瘟神,去邊度衰邊度,英國睇車呀!😜

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2020-8-1 11:50 AM 發表
新西蘭政府:你地玩中國就玩佢算啦, 拜託唔好搞我地啦, 封關, 落閘, 放狗
放羊😭😭

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-8-1 11:44 AM 發表
佢都冇公佈有多少人檢測過

使唔使特朗普簽署行政命令,命令 紐西蘭接收美國移民, 否則後果自負?

引用:
不選台灣有很多原因..........黑社會多.........邪教又多.........基礎建設不足....!!
最要命是地震........山泥傾瀉.........台灣早年的樓宇多數都不合安全標準.....!!

另外一個原因是患癌的人數比例極之高........什麼癌症都有........!!
一來是核電廠.......二來是黑心食物.........近年又引入日本輻射食物.....及美國基因食物....!!
台灣的嘈吵.....污染及好酒等情況.........有見識的外國人也是心裡明白....!!

紐西蘭人口少.........寧靜空氣清新..........絕對是避世天堂.........!!
對自然環境的保護極為嚴格........!!

對謝SIR仔女可能是好事喎,美國走一批人,謝SIR仔女長大後,屆時,美國巿場競爭都冇咁大,分分鐘可以子繼父業,成為咗紐約警方,可能是警官級,謝SIR真的行運。

釣魚又大條,  徒潛捉龍蝦。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]