• 瀏覽: 7,066
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
+15
幾個國家經濟疫情人權都自顧不下
有咁多閒情關心香港?
當新中國仲係茁長中嘅幼苗,西方霸權不放在眼內
今日枝葉比你壯,長得比你快
樹大招風原來只係想當然

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-8-1 11:24 AM 發表
最無資格兩個講就係英尾 努力群體免疫啦你哋 我冇記錯英國地區選舉唔係都押後咩?尾國更加唔使講啦前幾日嘅事
美國勝在有個特朗普
講完第二日可以若無其事抹咗佢,聽日再講過又如何?
肥侵無有怕,唔延期郵寄投票做手腳仲容易
自己友唔投但話寄失咗就大條道理推翻結果又未駛落台
再擇日選過咪一樣等於變相延期
兼賺埋n個月"臨時總統"

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-1 11:31 AM 發表
如果冇記錯,以下國家已經中止與香港引渡協議:

美國
英國
加拿大
新西蘭
德國
澳洲

基本上已經代表哂西方文明國家。
點到佢唔終止?
唔終止咪聽日送六個朋友上機番香港同家人團聚囉
佢哋都同台灣一樣 ... 要窩藏就要付出

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-1 11:42 AM 發表

唔終止都可以唔送。唔記得斯諾登?香港政府有冇送佢去美國?
因為美國以間諜罪名要求引渡,但兩地方引渡協議偏偏就無包間諜罪
再有 AV仁幫手,行蹤曝光幾日內,佢都已經秘密走咗佬喇,連想暗殺都未得
你攞幾個嗌口號蝦毛同全球唔少國家都想幫手,揸住唔少真正美國國家機密嘅斯諾登比?
幾隻蝦毛係四國安罪中勾結外力通緝,一般四五十項標準可引渡罪行都包
打到埋身,你真係信幾隻蝦毛真係值錢?
話兩者政治比重同敏感度用地同天比都太俾面幾隻蝦毛喇

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-8-1 11:40 AM 發表

乜嘢叫做若無其事抹咗佢?根據美國憲法,總統根本冇權押後!
你話呢?
當有部份選票遺失,當海外選票殘缺不全,新冠死人去到十八萬
當美國總統可以無權力下繞過國會同五角大樓售過百億武器俾沙地
當唐老襯仍然係總統,當 ...
你話呢?一百日內見真章

主題標籤 #立法會
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]