• 瀏覽: 34,953
  • 回覆: 25
+3
引用:
原帖由 photoman 於 2020-8-1 10:05 PM 發表

我GET到最後訊息話果時要全面封關, 乜人都唔比出入喎~
泛民/黑醫護一直支持全面封關的!
一定就唔係建制!
只封大陸,不是全面封關的!白痴
文賤聯成日失億,又反口,黃人本性,黃痴風系最大黃人表現

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-1 09:41 PM 發表

點可以唔俾香港人返香港呀?
最多返到嚟隔離檢疫
全世界所有國家都係咁做架啦~
套你地最鐘意講果句
點解要死返里

引用:
原帖由 photoman 於 2020-8-1 10:14 PM 發表

封大陸一定係泛民講先的, 係好白痴~
你知唔知果陣2月左右香港人每天出境入境, 多過內地人出境入境幾倍!!
走去封左內地人又點? 香港人夠可以中左病毒入境香港.............
然後泛民可能發覺白痴左就冇講~
但到依家都重聽到D人話如果政府有全面封關就好。 ...
所以班白痴黃人系成日講大話,之前做野同說話,死都不認

引用:
原帖由 藍血人 於 2020-8-2 08:25 AM 發表

醫生證實左而家感染既人同免檢人士病毒基因一致
,有冇証明左點接觸點傳?人類同猴子基因ㄧ㨾,候子同人ㄧ㨾?文中只寫或

引用:
原帖由 藍血人 於 2020-8-2 11:25 AM 發表
如果你要咁講真係無得講
你要點樣證明? 派攝影師影住每個免檢疫人士, 睇下係咪同人接觸之後, 果個人中招?
如果你覺得免檢疫無問題, 不妨去碼頭除低口罩同佢地傾幾句計
咁你就證明到啦 ...
機組人員,都同香港病毒基因一樣,系唔系禁落機同入香港?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-2 11:12 AM 發表

淫鄭關已封
出境隨你去到目的地檢疫回港亦係
你到現在仍用這種低等誤解作argument
禁機組人員入港

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-2 10:58 AM 發表

你二月頭夠L膽咁講

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-2 11:05 AM 發表

經你地把嘴米都冇得賣要去搶啦~
如果你講2月頭(唔知你最後咩意思)
主要係大6爆到9彩
咁你冇理由香港人其他國家返嚟都唔俾呀哇?
大家用吓個腦諗嘢唔好隨便執様拗頸當賴咗人就win咁細路仔啦~ ...
白痴黃人

引用:
原帖由 藍血人 於 2020-8-2 01:21 PM 發表
就算唔俾佢地落機入香港又有乜問題?
而家疫症期間, 你唔可以講合唔合理同人唔人道
台灣就係一早封晒關, 所以無再確診
香港呢?每日百幾單, 我睇8月尾去到200單, 9月300單 ...
所以要有海陸空都要封,o3年連大廈都封,所以黃人白痴,只封大陸,加上香港人自己不自律,有病四處走,,現在只死老人同長期患者。班人更加不怕。。黃人四處放毒。。正ㄧ垃圾黃人

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-2 02:57 PM 發表

2月頭註冊了嗎?
說過甚麽?
死黃人說過甚麽

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-2 03:18 PM 發表

我問你
你不會在話自己吧?
死黃人,淫賤聯,等天收

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]