• 瀏覽: 34,895
  • 回覆: 19
+3
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-3 08:57 AM 發表

嗱,你咁冇link得標題呢
就真係令人誤解喇
第1你講嘅多名議員係邊個唔知
第2人地係咪連香港人都唔俾返嚟,唔俾米呀草紙domdom媽巾入口?
第3新聞係早期淫鄭淨係封韓日台果陣?定後來歐洲冚包散果陣?
不過誤導人可能就係你想做嘅嘢啦 ...
你都幾懶嫁喎~ COPY果句去查都唔識!
https://news.now.com/home/local/player?newsId=379183
不如你去了解多D新聞啦!

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-3 09:01 AM 發表

係你自己1舊舊囉
總之香港政府最後就封大6人唔封香港人囉
你講乜野呀?
56個內地來, 320內地出, 邊度封內地人呀?
你真係好冇料, 唔想再同你講落去!

附件

1 August.jpg(47.46 KB)

1 August.jpg

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-3 09:47 AM 發表

你自己有責任講清楚論點啱唔啱先~
你貼2月3
當日淫鄭應該未封關
醫護罷緊工施壓
所謂原有措施應該係指韓日台
而全面措施應該係指封大6人
香港人受基本法及人權保障
所謂封亦只能採取隔離檢疫措施 ...
1. 唔好講"應該係" 你都要提供link來~
算~ 我已經搵到~ 泛民楊先生~
全面封關,包括:
- 封人不封貨:停止內地人入境香港,但內地貨物輸入
-  封陸客不封港人:香港永久性居民可自由入境
-  由內地入境的香港人須接受14日隔離觀察

真係低能嫁...... 依家中港司機都要檢查啦, 外國人唔係人? 就唔洗隔離? 真係歧視到出晒面!!

2. "所謂封亦只能採取隔離檢疫措施"
不如我就同你講2月3啦~ 11萬香港人入境, 1.3萬內地人入境~
現在醫療系統處理咁少人都就飽和, 證明香港係冇能力去隔離11萬香港人14日 (都唔係高峰人數),
而且只係講緊一日就11萬.........

咁大件事要預先對外通知, 除非香港政府幾年前就知會發生咁既事, 知都冇用, 冇咁既地方!
所以唔係執行力及調動資源問題!

聰明到極泛民同你, 呢點都諗唔到咩? 養班白痴.........

3. 我個表就證明內地人一直可以出入境!
麻煩你提供證明 "香港政府最後就封大6人唔封香港人"

4. "呢啲咪就係淫鄭應做(封大6人?) 冇做囉" 你呢句同第3點果句沖突, 請解釋!

我就列出4點問, 麻煩你跟反4點答, 謝謝

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-6 01:23 PM 發表

你老調重彈做乜嘢呢~
淫鄭係2月8日先被逼封大6關
之前只封韓日台
你左拗右拗技術範圍定義
硬說人歧唔歧視嘅罪名係無補於事
唔好再講封大陸關啦!從來冇封過!
只係入境要隔離14日,條件唔同左咋!

你答左我點隔離11萬人先啦!

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-7 11:51 AM 發表

總之就係封咗囉
仲拗呢啲冇意義
點做法,點隔離
係執行問題
總之淫鄭就係要屌
你咁講,叫果11萬去你屋企隔離,都係執行問題咋,咁你做唔到係咪都要吊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]