• 瀏覽: 33,429
  • 回覆: 388
好,去老尾換班。

香港正苦正垃圾,比船員上岸播毒,後知後覺,陳笑恥垃圾官下台

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-8-1 01:46 PM 發表

全世界都禁船員入境換班, 你同香港傳媒講全球罷工有L用咩
又是有班人扮船員玩擺工
香港行船己經去左第二處
點會仲有得玩擺工

年頭有疫症己經有隔離措施
要擺工一早擺工

美國泊了貨船
無理由入香港度換班

在香港以外貨船點換班
照計己經安排

經濟好差仲擺工
即叫船公司收檔

http://h50178.www5.hp.com/support/EM921PA/solve/112920.html?jumpid=reg_R1002_TWZH
http://h50178.www5.hp.com/support/D8150A/faqs/54626.html

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上水狗 於 2020-8-1 08:33 PM 發表

大陸仁仆街亡
廢柴仲留喺香港做乜?無本事移民嗎?

回覆 引用 TOP

我又唔信有咁多人罷工?現今航運業人手要求已經唔高大部份都係D窮國人至做我又唔信佢哋會搞全球罷工!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-8-1 10:22 AM 發表

呢班仆街
根本不是運貨來港
只是利用香港漏洞
進行船員換班
同香港貨運根本無關

貨就沒有
病毒就有
係囉!可以去其他國家換班㗎! 日本都得架!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-1 04:11 PM 發表

病毒無國界,機場係國際,不是當地政府咩,錦奇,咩叫等如1大巴車落呀爺同世衞度,比喻錯
外國沒有封機埸冢飛機咩?死黃人
我對藍人智力從來冇期望
呀爺呢頭同世衞唱雙黃唔好搞旅遊限制措施(叫人)
果頭樞紐香港封咗個國際機場
擺明一巴車甩呀爺棚牙

引用:
原帖由 photoman 於 2020-8-1 04:31 PM 發表

唔明你意思,原來你支持果時淨封大陸人?
點可以唔俾香港人返香港呀?
最多返到嚟隔離檢疫
全世界所有國家都係咁做架啦~
套你地最鐘意講果句

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-8-1 11:14 AM 發表

咁唔公平㗎!藍c一樣都大嗌封關封機場噃!

黃絲曱甴醫護罷工迫政府封關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-1 09:39 PM 發表

我對藍人智力從來冇期望
呀爺呢頭同世衞唱雙黃唔好搞旅遊限制措施(叫人)
果頭樞紐香港封咗個國際機場
擺明一巴車甩呀爺棚牙
黃人智力從來冇期望
病毒不分地方,應該咗個國際機場,白痴
香港算咩樞紐,白痴黃人,傳比其他人,又賴比政府,呀爺好早已經限制,之前未証明系咩病毒,系唔系有咩病毒,就要限制,世界上大把地區要限制

回覆 引用 TOP

唔擺正扑街

回覆 引用 TOP

物流業而家殺人放火嗎??? 竟然要受到比任何人都要苛刻的對待, 被人視作瘟神, 班人好歹都保證了公眾物資供應, 醫護可安心抗疫!!!
不同國家地區官員為左做靚盤數(確診人數), 表示自己抗疫有做野, 海員被當人球, 無了期被軟禁船上不得上岸, 船上並無抗疫設備醫護, 比岸上更容易領野, 日本鑽石公主號就是最佳例子, 一旦有人中招, 就全船一鑊熟, 船員的命就不是命嗎???
抗疫唔係大X哂!!!

人到㡳要有幾壞,
先會非要毀滅自己出生成長生活的地方不可!!!
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-1 09:41 PM 發表

點可以唔俾香港人返香港呀?
最多返到嚟隔離檢疫
全世界所有國家都係咁做架啦~
套你地最鐘意講果句
我GET到最後訊息話果時要全面封關, 乜人都唔比出入喎~
泛民/黑醫護一直支持全面封關的!
一定就唔係建制!

引用:
原帖由 photoman 於 2020-8-1 10:05 PM 發表

我GET到最後訊息話果時要全面封關, 乜人都唔比出入喎~
泛民/黑醫護一直支持全面封關的!
一定就唔係建制!
只封大陸,不是全面封關的!白痴
文賤聯成日失億,又反口,黃人本性,黃痴風系最大黃人表現

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]