• 瀏覽: 34,926
  • 回覆: 388
+3
睇下邊個死先

支持

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-8-1 02:17 PM 發表

第一 你咁衛大你去做防疫義務工啦!
第二啲船唔係運貨嚟香港香港做乜俾佢哋嚟換班重要有特權唔檢測唔隔離。
第一, 啱呀! 你都係一樣冇咁"偉"大去做防疫義工, 你都冇資格去話我唔去做!
第二, 平時返工開OT一陣都嘈到死, 你嘈就得, 人地海員OT幾個月嘈就唔得?
第三, 依家扎到肉馬後炮嘈! 學你話要隔離佢地/唔比佢地來, 到時醫院/食物又係因佢地遲左, 又嘈!
該如何是好?

船員如何解決性需要?係唔係每隻船都有一條女當值?

引用:
原帖由 photoman 於 2020-8-1 02:51 PM 發表

第一, 啱呀! 你都係一樣冇咁"偉"大去做防疫義工, 你都冇資格去話我唔去做!
第二, 平時返工開OT一陣都嘈到死, 你嘈就得, 人地海員OT幾個月嘈就唔得?
第三, 依家扎到肉馬後炮嘈! 學你話要隔離佢地/唔比佢地來, 到時醫院/食物又係因佢地遲左, 又嘈!
該如何是好? ...
成班反中國反到變成白痴,無限LOOP

引用:
原帖由 lovetohea 於 2020-8-1 02:43 PM 發表

已經確認第三波病毒來自機組人員及菲律賓海員
菲律賓海員接觸過咩人?接觸過既人又中招,2-6月,都大把外來人士中招
2-6月,沒有海員中招,到香港四處走?

又罷工救人。。。

香港專家又會問,船員做錯了什麼

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-1 03:06 PM 發表

係咪你地都係反民主架啦~
如果係民主派提出爭取仲要大力否定堅決不從
即係你地話最唔啱嘅為反而反
不過你地鬥呢個鬥果個嘅時候又話絶對正確
又係句句必須,堅決乜乜物物 ...
你未中肺炎,有雙重國藉,未趕走

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-1 03:06 PM 發表

係咪你地都係反民主架啦~
如果係民主派提出爭取仲要大力否定堅決不從
即係你地話最唔啱嘅為反而反
不過你地鬥呢個鬥果個嘅時候又話絶對正確
又係句句必須,堅決乜乜物物 ...
必須抗疫
堅決收緊
快d用獨裁搞掂佢啦,用民主就蚊瞓啦。

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-1 02:57 PM 發表

成班反中國反到變成白痴,無限LOOP
沒有完美方案~
依家D米都貴晒, 就算需要不變, 供應少左, 價都升~
有讀過經濟都知~ 奕可能有人唔知米貴......

恭賀共慘黨病毒大成功!欖炒全世界!沒有共慘黨病毒就沒有新中國!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]