• 瀏覽: 32,918
  • 回覆: 404
  • 追帖: 1
咁即係認啦,唔認咪屍法67🤔🤔

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
滅黨人生更精彩

回覆 引用 TOP

肛門黨目的已達,難為一班傻頭傻腦黃C曱甴唔知咩事.

去美國做議員,一L樣

三字既之曰:放心膠

回覆 引用 TOP

公文袋食人血饅頭的後果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 degussa 於 2020-8-1 10:27 AM 發表

公民袋會很高興,眾籌的錢就可以分了。不知會不會學眾志,只有三個人有錢分呢?
🤔🤔

回覆 引用 TOP

一早就應該咁做啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chowcn 於 2020-8-1 09:40 AM 發表

公民黨主席認為黨友今後無緣參選

公民黨在立法會拉布做得過份,終於被消滅黨的政治前途,一個無法入議會的黨,誰會加入?解散吧!

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200801/00176_015.html ...
全世界只有香港,出住政府糧的議員,去外國叫人對付自己政府.
張相其中一個係咪西e代表蔡大夫?

回覆 引用 TOP

希望呀爺真係出手救救香港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-8-1 10:11 AM 發表

一個攻民黨黨員郭衰鏗已經足以使攻民黨遺臭萬年。
姓郭條友背后冇黨友大力支持,點可以拉布拉咁耐,只可以說精人出口,笨人出手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-8-1 09:53 AM 發表

鬼叫你搞到hk埢入中美政治鬥爭,令香港人冇晒前途
佢哋無咁大影響力吧

回覆 引用 TOP

一國兩制完全當一國無到既阿爺出手你班仆街仲邊有得玩丫……

回覆 引用 TOP

好大又多一個退黨潮🤔🤔

回覆 引用 TOP

返到入去都被班保皇擦鞋仔笑,他們是尾國用後避孕套啦 如四仔用後粉腸再在垃圾會內會否大大聲制裁香港攬炒政府 收皮啦走狗漢奸公民黨要解散啦

附件

dog.jpg(36.88 KB)

2020-8-1 11:38 AM

時辰到!暴大畜生請上路!
             半世紀香港:
             剩低啲老嘢,
           死一個少一個.
          哈哈哈哈哈哈哈
          You're fired!
         他朝君體也相同.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DANNY88881 於 2020-8-1 11:17 AM 發表

當初條郭美狗拉布選主席玩足7個月,仲好型係電視講邊個都冇權指責佢,阿爺更加唔可以,點解今日電視見佢似隻喪家狗,可能驚失勢再冇英美狗餅食
滅黨嘅罪人,潛伏公民黨內金牌臥些,辛苦晒🤣😅🤣

奮戰2個100年,民族復興,從未如似接近過........
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]