• 瀏覽: 1,315
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
有咁多支持者何需DQ人?
無恥大話不攻自破.

曱甴要攬炒嗎 而家覺得痛呀 跟住嚟嘅仲多呀 中央而家就用國安法 懲罰曱甴 普通人都唔知覺得幾好 淨係曱甴慘啫 唔係曱甴嘅都唔知幾開心

攬炒?曱甴死晒先好,普通人不知幾開心,開 香檳慶祝

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-1 08:28 AM 發表
無恥大話不攻自破.
DLLMLCFLH
DLLMLCFLH
DLLMLCFLH
DLLMLCFLH

引用:
原帖由 wskwan 於 2020-8-1 11:49 AM 發表
攬炒?曱甴死晒先好,普通人不知幾開心,開 香檳慶祝
why

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:46 PM 發表

why
你條港獨女人開口埋口要滅中國,仲話中國入侵香港。why

作為一名普通的香港市民,我對呢班人被DQ十分高興

攪炒就得,DQ唔得。要死都係班港奸死先。

就係阿爺唔肯用污穢手法,你隻死曱甴先至可以係度發言!
殺滅黑曱甴,缺一隻不可!
曱甴死全家!

引用:
原帖由 kingofsex 於 2020-8-1 02:50 PM 發表
做法合法合理.

https://www.youtube.com/watch?v=YHUF0i20n1M
你唔講都唔記得,DQ候選人係非法同唔合理.
根據國際人權公約,任何公民都擁有"被選舉權"!

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-1 08:28 AM 發表
無恥大話不攻自破.
起碼有支持先吖,就係因為香港有你呢種人先有國安,一隻手永遠拍唔響,有你地呢種人,共產黨就大條道理,趕絕泛民,最慘你地除咗打咀炮同死剩把口,就乜都做唔到,呢D就叫做因果報應。

引用:
無恥大話不攻自破.
首先dq漢奸賣國賊係因為佢地冇資格參選,呢個係原則,亦係法治
同佢哋有冇人支持同能否當選係兩回事,就算當選,只要資格不符一樣可dq,2016年嗰屆都dq咗幾個當選嘅

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020/8/1 07:07 PM 發表

你唔講都唔記得,DQ候選人係非法同唔合理.
根據國際人權公約,任何公民都擁有"被選舉權"!
睇埋第四條

引用:
無恥大話不攻自破.
夠膽做走🐶唔敢認吖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]