• 瀏覽: 3,753
  • 回覆: 54
+2
引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-1 08:19 AM 發表
強姦咗你仲要你講愛佢,可以無恥到咁!
用瘋狂也不足以形容!
傻逼文盲,
別出來丟人現眼了。
全世界任何國家的議員,都必須遵守本國、本地的法律法規,
都必須維護國家安全。
你還在煽動反對國安法,煽動港獨分裂,
已經涉嫌違反國安法第21條之規定,
建議香討網友舉報你,肉搜你,讓你受到法律制裁。

快D走,不要爬返出來,曱甴

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-1 08:19 AM 發表
用瘋狂也不足以形容!
國有國法,家有家規,唔喜歡你可以唔玩,成條怨婦咁吱吱喳喳

邪教中共洪水毀滅

引用:
用瘋狂也不足以形容!
嘩!樓主,你俾人串到一桐都無喎😂

低知的問題,樓主可以試吓去老尾燒旗,睇吓你可唔可以系老尾選囉。

引用:
用瘋狂也不足以形容!
美國也不容許有叛國意圖的人參選。

引用:
用瘋狂也不足以形容!
無恥得過的攬炒派為左十皮而承認自己擁護國安法?  

我諗都係樓豬的隊友!

引用:
用瘋狂也不足以形容!
你講緊美國  

漢奸有咩權利?

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-1 08:19 發表
用瘋狂也不足以形容!
世上有那種人,革命要推翻政府但又要同政府打工?

即係革命黨人要同清廷刑部打工,為清廷立法,你話係咪荒謬?

自取其辱之post.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-8-1 10:04 AM 發表
世上任何地方
都要候選人擁護該國法律
算把啦外國的國安法,可以容許人民用選票推翻政權。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-8-2 05:49 PM 發表

算把啦外國的國安法,可以容許人民用選票推翻政權。
所謂" 推翻政權" 只是表面, 推翻的, 只是幕前的扯線公仔, 實際上, 根本沒有推翻幕後老闆.
美國的國安法, 容許州份獨立嗎?
表面上, 該州的確是可以公投獨立的, 不過, 好戲在後頭, 還要其餘49州全數  ** 係全數*** 公投通過才可以.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]