• 瀏覽: 3,687
  • 回覆: 46
+2
引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-8-1 07:02 AM 發表
報名費都要人夾
佢酬金差唔多是治安警察副警長人工😒

收皮啦,Plan C,問過 Plan B 未?
不過都多Q魚,下年再玩過啦!

自由社會真係好,只要你有夢想。。。。。。😅

係咪嗰條無厘頭做咗區耳猿嘅白癡?
食髓知味!話唔埋真係選到㗎。
對議會制度之諷刺!

支持佢當選

引用:
原帖由 Lpo13579 於 2020-8-1 06:53 AM 發表
陳梓維議員係香港人嘅代表😂😂😂
佢係所有黃絲既代表

陳梓維去選立法會,甘我都去選美國總統,噉樣先啱路數。

引用:
原帖由 sunvoice 於 2020-8-1 05:19 AM 發表
【明報專訊】選舉主任前日DQ(取消資格)12個立法會選舉參選人,油尖旺區議員陳梓維噚日凌晨喺facebook透露佢嘅不安,話「如果政權今日才DQ部分或全部九龍西的民主陣營plan a or b,哪九龍西如何是好!」於是佢想收集100個九龍西選區選民嘅提名,萬一九西戰友全軍覆沒,都可避免「保皇黨」自動當選,噚日佢已收夠提名並報名,不過傍晚政府就宣布押後至明年9月選舉。

https://fs.min ...
認真正

一個無文化嘅人去做區內設有文化區嘅已完, 真好玩 !

引用:
原帖由 sunvoice 於 2020-8-1 05:19 AM 發表
【明報專訊】選舉主任前日DQ(取消資格)12個立法會選舉參選人,油尖旺區議員陳梓維噚日凌晨喺facebook透露佢嘅不安,話「如果政權今日才DQ部分或全部九龍西的民主陣營plan a or b,哪九龍西如何是好!」於是佢想收集100個九龍西選區選民嘅提名,萬一九西戰友全軍覆沒,都可避免「保皇黨」自動當選,噚日佢已收夠提名並報名,不過傍晚政府就宣布押後至明年9月選舉。

https://fs.min ...
呵呵,一眾妖孽蠢蠢欲動,吼實個肥缺了

引用:
原帖由 Lpo13579 於 2020-8-1 06:53 AM 發表
陳梓維議員係香港人嘅代表😂😂😂
代表弱X智,低X能
身為香港人真悲哀

唔知佢係乜水,不過佢肯定係弱智甲甴一只

佢咁樣都可以做到區議員, 證明香港已經係一個瘋狂嘅世界。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2020-8-1 10:03 AM 發表
佢咁樣都可以做到區議員, 證明香港已經係一個瘋狂嘅世界。
絕對認同

保釣行動成員嚴敏華喺陳維梓fb留言,曲直難分:「為咗羞辱中共,就係要選維維呢種班長都唔會選得掂嘅人出嚟做議員!」

原來係咁,怪不知。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]