• 瀏覽: 25,117
  • 回覆: 224
+3
引用:
原帖由 athlon1126 於 2020-8-1 02:07 AM 發表

套套梗係用完即棄啦,呆灣菜腫桶都已連任,點會再接收香港甲甴再得罪大陸
呆灣應該係唔怕得罪大陸,阿爺用焦土政策,已經攪到台灣經濟無晒起色,大學畢業出黎搵得5-6千港幣,不過呆灣人就係咁奇怪,寧願食草都唔肯聽話。而家呆灣係想撩到阿爺開佢波,佢又幻想自己頂得住然後世界圍攻中國。蔡蔡子上任後不停挑釁中國你就知啦

疫咩情丫,低端人口冇人肯接收

傻仔等受靶啦

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-8-1 12:20 AM 發表
警方國家安全處前日(29日)首次進行拘捕行動,拘捕3男1女,包括學生動源前召集人鍾翰林、前發言人何諾恆及前成員陳渭賢和何忻諾。最新消息,今日

/q35E2o8VF_5wc9Xf8An452L3TEgGH5plfGd-UnxnflI?v=w1280r16_9 ...
疫情未能成行🤭
咁點解有人可以走到,好明顯就係冇利用價值

出左事就話係細路, 仲有冇骨氣?

唯一似細路, 就係天真地以為台灣會幫你.

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2020-8-1 01:04 AM 發表

除咗條妹,其他都有成人身份證㗎,可以承擔任何法律責任,仲細路~
睇唔到你打條乜嘢妹, 不過, 佢嘅性經驗好可能豐富過你同我.

呆灣睬你都傻

呢個撚樣
根本唔可以放返佢出嚟
一定走
犯國安法,可冇限期拘留?
😒

漢奸之最好歸宿就是監獄

引用:
原帖由 快活下半場 於 2020-8-1 03:51 AM 發表
呢個撚樣
根本唔可以放返佢出嚟
一定走
犯國安法,可冇限期拘留?
😒
國安處警官唔係省油的燈,估計令佢可以保釋嘅條件係篤灰。
條傻仔嘅DNA被國安掌握,相信佢幾頭痕。

咩呀,唔敢走入美英領事館?

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-8-1 12:20 AM 發表
警方國家安全處前日(29日)首次進行拘捕行動,拘捕3男1女,包括學生動源前召集人鍾翰林、前發言人何諾恆及前成員陳渭賢和何忻諾。最新消息,今日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200731/365893837136203776.png/q35E2o8VF_5wc9Xf8An452L3TEgGH5plfGd-UnxnflI?v=w1280r16_9 ...
乜而家d革命“英雄” 甩皮甩骨咁

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-8-1 01:11 AM 發表

你思維都幾戇居,法例係要每個人都要遵守,唔理係唔係細路,犯法就要拉,就算咁簡單,這就是法治精神
不過都明嘅,曱甴廢青眼中只有立場,完全冇法律概念 ...
講得啱,法例係話不能隨地吐痰,八十歲隨地吐痰被檢控咎由自取,同一道理,不在乎係咪因此來建立威信。思維諗埋一邊令人覺得好灰。

引用:

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200731/365893837136203776.png/q35E2o8VF_5wc9Xf8An452L3TEgGH5plfGd-UnxnflI?v=w1280r16_9 ...
垃圾曱甴仔,慢慢喺監獄享受美好人生啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]