• 瀏覽: 25,123
  • 回覆: 224
+3
引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-8-1 12:20 AM 發表
警方國家安全處前日(29日)首次進行拘捕行動,拘捕3男1女,包括學生動源前召集人鍾翰林、前發言人何諾恆及前成員陳渭賢和何忻諾。最新消息,今日

/q35E2o8VF_5wc9Xf8An452L3TEgGH5plfGd-UnxnflI?v=w1280r16_9 ...
九成驚到瀨屎篤咗灰

提示: 違規內容已被屏蔽
鬼島兩次出錢出力出物資,借刀殺人,向年輕人灌輸反社會反道德觀念,破壞香港人家庭和諧,
力圖破壞香港穩定繁榮,毀滅香港未來,身為真香港人都應出一分綿力制裁鬼島,拒絕旅遊鬼島,拒絕買鬼島貨

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 01:05 AM 發表

恰細路有幾難

一個所謂國家要靠恰細路來建立威信...
犯咗法就扮細路,上法庭就扮低B,知唔知醜㗎,丟晒香港人架。。
法律面前人人平等呀識唔識呀。。

引用:
原帖由 bitchxinu 於 2020-8-1 12:28 AM 發表
HK毒派罵為什麼不DQ它,是它國際線做的還不夠嗎?看來不是DQ的問題,是怎麼樣它們都要罵

DQ的不高興……沒DQ的也不高興!

曱甴真難伺候

臥槽,張昆陽好強烈的要求!

這貨去年可也是參加過美國國會聽證會,
還跟彭斯會晤爭取美國涉港法案制裁香港的,

光DQ恐怕都不能滿足他,
得國安法伺候啊!

港府絕對應該考慮一下滿足他的要求 ...
呢篇野。。。雖然係繁體字,不過一睇就知唔係香港人寫。。香港人唔會用臥槽,伺候,跟前。。。同志仍需學習。。。。。

蔡蔡子只係利用香港班傻仔,又點會幫佢哋丫。蔡蔡子同大部份台灣人都唔歡迎香港暴徒去台灣的。只希望香港暴徒能夠破壞香港,拖慢中國發展步伐

又要分裂國家,然後又向外求助,咁咪即係自爆勾結外部勢力啦。

手足唔眾籌畀你
冇得坐大飛過台

條有都無銀兩,台灣唔會收啦。
你睇有小小銀兩既林榮基,而家係台灣風生水起咩?

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-8-1 12:20 AM 發表
警方國家安全處前日(29日)首次進行拘捕行動,拘捕3男1女,包括學生動源前召集人鍾翰林、前發言人何諾恆及前成員陳渭賢和何忻諾。最新消息,今日

/q35E2o8VF_5wc9Xf8An452L3TEgGH5plfGd-UnxnflI?v=w1280r16_9 ...
齊上齊落只係口號

原來個個話事人都一早唸住掉低手足著草

走唔𨶙甩

過印度啦

而家俾人拉果班
都係國安法實施後
明想踩底線既人

實施之前嗌港獨果班
除非之前既行動涉及刑事
否則一個都無拉過

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-8-1 01:46 發表

呢篇野。。。雖然係繁體字,不過一睇就知唔係香港人寫。。香港人唔會用臥槽,伺候,跟前。。。同志仍需學習。。。。。
套套梗係用完即棄啦,呆灣菜腫桶都已連任,點會再接收香港甲甴再得罪大陸

賣國賊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]