• 瀏覽: 4,147
  • 回覆: 50
以前沙士會唔會?

我反而驚佢地陳機會唔知背後做啲咁事出

其實我一直思疑根本單野係中共搞出來

如來香港故意令更多人中招之後殺人

中國醫護今次黎香港, 主要系要短時間內, 為全港人做檢測.

抽完樣本即刻作快速測試.

引用:
原帖由 分享者 於 2020-8-1 12:13 AM 發表
以前沙士會唔會?

內地好心好意幫香港提高檢測速度和數量,遏制疫情,
你還污衊貶低內地人,
你是什么東西,
傻逼

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-1 12:21 AM 發表

收集dna

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-8-1 01:02 AM 發表

你還污衊貶低內地人,
你是什么東西,
傻逼
武漢肺炎邊個搞出嚟

好心

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 01:07 AM 發表

收集dna
做乜?

呢副嘴臉當然信唔過,多謝中央出手救我們免被黑醫護禍害

仇中L對中共做啲乜,都係唔順眼。

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-8-1 01:02 AM 發表

你還污衊貶低內地人,
你是什么東西,
傻逼
若內地不派醫護到港,香港的刁民們便會說中國已放棄香港,任港人自生自滅。

刁民的目標是抹黑,差別只在於用哪套劇本罷了。

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-1 12:21 AM 發表
你會唔會話香港派醫護去中環?
呢d中國/香港既講法根本就係暗毒
如果你唔係毒L,就應該改用內地/香港

日日抹黑中國🤔🤔

引用:
原帖由 分享者 於 2020-8-1 12:13 AM 發表
以前沙士會唔會?

有病請求醫是正常的事.
香港現在是無力應付疫情, 看看黑醫護如何令檢測變成搵錢之舉, 連檢測都做不了, 連有無病都唔知, 唔使講求醫.
樓主記住有病請求醫, 唔搵中國搵邊個?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 01:08 AM 發表

武漢肺炎邊個搞出嚟

好心

更正你, 不是武漢肺炎, 是美國肺炎
根據1918年肆虐的流感, 因在西型牙大爆而以西班牙流感名命. 如以此邏輯, 絕對是美國肺炎.

引用:
以前沙士會唔會?

曱甴本質現形了,曱甴除了打砸搶燒外,重要是要全港人病死??!!曱甴真惡毒!!

叫曱甴袋定意向書囉!

本人特此聲明:如不幸染病,本人不會給予中國醫護治療咪得囉!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]