• 瀏覽: 4,171
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 E4YQ 於 2020-8-1 02:42 PM 發表

係唔係不寄杜奶種黎架?
我地係香港人,就算住係香港羅住美國護照既越南佬都係香港人

美國人應該住係美國

中國人應該住係中國

全世界都係,千其唔好意為自己羅護照就係外國人

事實我問返你地,你地係英國有啲咩???係美國有啲咩???

如果有既,點解唔成家搬去住

所以唔該想清楚,唔好自作多情

引用:
原帖由 分享者 於 2020-8-1 00:13 發表
以前沙士會唔會?

我反而驚佢地陳機會唔知背後做啲咁事出

其實我一直思疑根本單野係中共搞出來

如來香港故意令更多人中招之後殺人
咁難都畀你惗得到,叻仔。

引用:
原帖由 分享者 於 2020-8-1 12:13 AM 發表
以前沙士會唔會?

我反而驚佢地陳機會唔知背後做啲咁事出

其實我一直思疑根本單野係中共搞出來

如來香港故意令更多人中招之後殺人
你又唔記得食藥? 點解香討咁多人唔記得食藥。

好明顯香港醫日日死人,確診咗都無能力收治,社區已爆發。好彩仲有國家隊來幇手,市民其實好感恩。有國先至有家。

死文宣曱甴,日日出來沬黑,遲早國安上門找你,到時唔好後悔!
黃狗,曱甴死全家!

凡事政治先行又冇政治智慧問題多出於自己腦袋

提示: 違規內容已被屏蔽
你父母養你因為對你無信任?🤔🤔

如過不派人, 佢又會話中國放棄香港, 任其自生自滅!!!

引用:
原帖由 sherming 於 2020-8-1 22:09 發表
如過不派人, 佢又會話中國放棄香港, 任其自生自滅!!!
全用國內醫療團隊
隔絕港撚黑醫護攪事。

引用:
原帖由 分享者 於 2020/8/1 12:13 AM 發表
以前沙士會唔會?

唔係對香港唔信任, 係對黑醫護唔信任。

黑醫護成日醫護失誤
害死好多香港人
日日搞政治
正垃圾

成班白癡。
750萬智障DNA 先天出錯。

得Q 閒去偷!?

喺內地有樓,有露台,有尊嚴,有車。
都唔知幾爽。

被逼來港,幫下班廢黑醫護咋

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-8-1 11:29 AM 發表
叫曱甴袋定意向書囉!

本人特此聲明:如不幸染病,本人不會給予中國醫護治療咪得囉!
愚港急促下滑,自大的黃L忽然要變自卑了,當日踢人拖喼,今日人地拖喼來救你,情何以墈?死左去吧!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]