• 瀏覽: 4,180
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 01:08 AM 發表

武漢肺炎邊個搞出嚟

好心

係囉!
求美國幫手啦!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 01:08 AM 發表

武漢肺炎邊個搞出嚟

好心

美國肺炎

其實我係個都係咁分冷靜既人

起碼我唔會認為,美國將香港比台灣管

唔好意為自己羅美國護照加拿大護照,BNO 人地就真係當你自己人,你又唔係外國特別有錢???

引用:
原帖由 分享者 於 2020-8-1 11:49 AM 發表
其實我係個都係咁分冷靜既人

起碼我唔會認為,美國將香港比台灣管

唔好意為自己羅美國護照加拿大護照,BNO 人地就真係當你自己人,你又唔係外國特別有錢??? ...
你知唔知邊一類人先會選擇性答問題呀

引用:
原帖由 分享者 於 2020-8-1 00:13 發表
以前沙士會唔會?

我反而驚佢地陳機會唔知背後做啲咁事出

其實我一直思疑根本單野係中共搞出來

如來香港故意令更多人中招之後殺人
都未殺到你,所以我唔信

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 01:07 AM 發表

收集dna
你的DNA有價值嗎?
你是哪位?你是哪位大人物?
說說你的名字,看我們聽過沒有?

黃狗曱甴唔死冇用,快啲攞住本bno去英國啦

提示: 違規內容已被屏蔽
樓主咁驚好快少少走喇, 尾國等緊你去.

我係傻,但我有自知之名,我地不是美國人奕不是中國人

有事起來無人會真心救我地

引用:
原帖由 分享者 於 2020-8-1 02:38 PM 發表
係唔係不寄杜奶種黎架?

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2020-8-1 11:02 AM 發表

更正你, 不是武漢肺炎, 是美國肺炎
根據1918年肆虐的流感, 因在西型牙大爆而以西班牙流感名命. 如以此邏輯, 絕對是美國肺炎.
1918年流感起源於尾國軍營 - Camp Funston, Kansas,然後傳到歐洲,由於正值第一次大戰,各參戰國採取嚴格新聞控制,不許提及疫情,只有中立國西班牙沒有新聞禁令,可以公開報導疫情,所以參戰國稱之為西班牙流感。

引用:
原帖由 分享者 於 2020-8-1 02:38 PM 發表
剪爛咗張身份證未

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]