• 瀏覽: 633
  • 回覆: 14
+7
引用:
原帖由 摸乳呻吟鬼上身 於 2020-8-1 12:03 AM 發表
中央政府宣布,應港府的請求,已決定派遣內地檢測人員赴香港協助開展大規模核酸檢測篩查,幫助香港加快建設臨時隔離及治療中心,...

?20200731201114

咁就好,越快越好。講執行力,中國共產黨無疑係 ...
唔係核酸檢測

係dna收集

mola mola嚿肥肉無得食了

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:08 AM 發表

唔係核酸檢測

係dna收集
小心說話網上造謠要付上法律責任

指意陳笑恥, 港人要吃屎.

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:08 AM 發表

唔係核酸檢測

係dna收集
香港係自由社會, 冇人強逼你去驗.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-8-1 12:21 AM 發表

香港係自由社會, 冇人強逼你去驗.
無迫

不過中國嗰啲軟性侵略一貫手法都係監平監賤

糖衣藏毒藥

總會有班cheap人落疊

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:24 AM 發表

無迫

糖衣藏毒藥

你條港獨女人咁憎中國,開口埋口要滅中國,仲話中國入侵香港,國安法立左,小心講野,坐監無得怨

港獨人士明知入來俾人x,仲要走入來博x,cheap人

Ps:移民無人迫到你條港獨女人

有中央協助之下, 香港的檢測工作一定會提高效率啊... 大規模檢測, 盡快找出隱形帶菌者... 香港市民要好好配合了...

引用:
原帖由 摸乳呻吟鬼上身 於 2020-8-1 12:19 AM 發表

你咁驚,莫非你係 ...   
師兄講中,係人都知佢係肥矮港獨曱甴乸

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-8-1 12:13 AM 發表

小心說話網上造謠要付上法律責任
個條肥矮港獨女人成日講要滅中國,仲話中國入侵香港,唔知有冇違反國安法

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:24 AM 發表

無迫

糖衣藏毒藥

香港唔岩你, 快D走啦.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]