• 瀏覽: 40,145
  • 回覆: 10
+8
港區國安法實施1個月,消息指,警方正式通緝6名流亡海外的港人,包括羅冠聰、陳家駒、劉康、鄭文傑、朱牧民及黃台仰。6人分別

難怪咁多國家要暫停互相引渡條例,原外國勢力收埋咁多香港逃犯

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200731/bkn-20200731211311667-0731_00822_001.html

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-7-31 09:29 PM 發表
呢6件漢奸, 小心轉機被送中 
突然想起義不容情戲情

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-7-31 09:30 PM 發表
好,等佢地冇得返香港
一世做逃犯,一生三等公民

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-7-31 09:39 PM 發表
義不容情都30年前, 劇情係點
奸角比自己哥哥欺騙上去新加坡嘅飛機,然後被打靶

引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-7-31 09:56 PM 發表

咁你咪港奸?
漢奸呢份工唔係係人都有資格做,你有天份

引用:
原帖由 國指 於 2020-7-31 10:14 PM 發表
支那真係世界小丑
最慘香土班支仔都要繼續死撐
呢六條通緝犯夠話同黃屍曱甴齊上齊落,依家咪走去外國,嘆世界你班儍仔咪一樣死撐

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-7-31 10:26 PM 發表

係咩?郭文貴仲冇穿冇爛喎~呵
郭文貴大把錢,呢六條有咩

引用:
原帖由 ky527 於 2020-7-31 10:37 PM 發表

係溫兆倫被黃日華呃上左一部飛去馬來西亞的機
你啱!👍👍

引用:
原帖由 烏咀 於 2020-7-31 11:12 PM 發表
見d傻閪話去咗外國,被通緝都唔一定可以引渡到 
令到佢地成世無得返香港係外面做流浪狗,慢慢被遺忘扔落垃圾桶己經夠啦
人離鄉賤,比狗還慘

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2020-8-1 01:24 AM 發表
鄭文傑 ? 因為叫雞 ?
在外國組織「流亡議會」支援香港民主運動人仕及行動

引用:
原帖由 bingohk12345 於 2020-8-1 04:34 PM 發表
有人似乎吾知通輯既威力。班黃絲又無知又井底,難怪!

班黃絲黑暴真係天真過天真驕!以為流亡生活好過引!事實上,流亡生活分分鐘仲衰過坐監呀!

用奇哥做實例: 連桑奇哥咁國際知名,最後米一樣被人拘捕好似狗咁押出黎!(再講,尼幾年奇哥既生活流離失所斷六親,一步都不能踏出門口,更失去所有自由和權利,衰過坐監多多聲!在香港坐監你最少知道幾時可以放監,有某程度自由和人權保障等) 最磨蝕心理係你完全看不到希望 ...
黃屍曱甴暴徒係井底蛙,無知又白痴就唔駛多講,最慘係不接受現實,以為自己可以用外國勢力影響中國,跟本就天真過天真嬌。再講多一個實例,西藏達賴流政府在外國多年,去過多少國家反中共,看看對中國政府有乜影響。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]