• 瀏覽: 40,191
  • 回覆: 12
+8
支持香港警方飛去外國捉佢地~呵

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-7-31 09:33 PM 發表
班友唔使旨意再踏足香港, 飛機艙門未打開已經有香港警方國安辦接機. 蝗單 2.0 吾耳開機 2.0
有本事香港警方飛去外國捉人啦~呵

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2020-7-31 10:15 PM 發表

洗乜去外國捉,班垃圾一世係外國做狗,慢慢被人遺亡
係咩?郭文貴仲冇穿冇爛喎~呵

引用:
原帖由 josonlai 於 2020-7-31 10:41 PM 發表

呵呵呵!!
/ZABIKzmodnPa7MrYCGsXkRw0N-ElVKrI87YPqPO2D6g ...
又如何?仲有命~呵

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-7-31 10:53 PM 發表

使乜捉,等佢哋自己送頭慳水慳力,或一世番唔到香港在外國做狗,都好(  )㗎
你見到佢邊樣似狗?好食好住~呵

引用:
原帖由 384 於 2020-7-31 10:59 PM 發表

做乜要捉佢地返嚟,咪由得佢地客死異鄉囉,一世都咪撚返嚟呀。
即係無辦法去捉?呵

陳同 high 肯去自首未?呵

引用:
原帖由 384 於 2020-7-31 11:04 PM 發表

發通緝令唔一定要捉佢返嚟架,傻仔。係話俾其他國家知佢係通緝犯,人地會做嘢,等同華為太子女過境都被人扣押架。
傻仔,有幾多西方國家承認港區國安法?人地走得就醒扒啦,咁易比你捉?

你估好似弱華妹咁樣衰,扮傷留晌英國都比人押返去 "首都" 咩?呵

引用:
原帖由 Boomber123 於 2020-7-31 11:01 PM 發表
呢幾條漢奸,已成condom,睇吓幾時外國主子要挽回和中國関係,縛佢哋送去北京受審。
好,好似弱華咁被押返去 "首都"~呵

引用:
原帖由 384 於 2020-7-31 11:11 PM 發表

同你地曱甴傻撚講道理都嘥鳩氣。😅
道理?弱華姐咪完美演繹出送中嘅畫面~~呵

引用:
原帖由 蠢係要死 於 2020-7-31 11:36 PM 發表

蠢人,你咪死撐lor, 哈~
你個名頭一個字形容得你好好~呵

引用:
原帖由 急焦野性的主席 於 2020-8-1 10:45 AM 發表

做乜你又出黎柒呀
你咪又係出黎柒,唔通"8"咩?呵

引用:
原帖由 急焦野性的主席 於 2020-8-2 11:44 AM 發表

小你一句就回,果然好番狗
你又回?大家咁話啦,共狗~呵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]