• 瀏覽: 37,775
  • 回覆: 433
引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-7-31 10:10 PM 發表

有本事香港警方飛去外國捉人啦~呵
洗乜去外國捉,班垃圾一世係外國做狗,慢慢被人遺亡

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]
熱賣及精選
昵幾件在國外,為何唔周仍在香港的河童

連二等公民都冇得佢哋做,變做逃犯🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-7-31 09:29 PM 發表

呢6件漢奸, 小心轉機被送中 
有咁神通廣大就好了

回覆 引用 TOP

正,即係變相終身冇得返香港害人

回覆 引用 TOP

又有好消息

回覆 引用 TOP

咪𨶙返!

回覆 引用 TOP

港版國安法專治香港疑難雜症!😂😂😂

回覆 引用 TOP

如何做到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 國指 於 2020-7-31 10:14 PM 發表

支那真係世界小丑
最慘香土班支仔都要繼續死撐
呢六條通緝犯夠話同黃屍曱甴齊上齊落,依家咪走去外國,嘆世界你班儍仔咪一樣死撐

回覆 引用 TOP

一世做鬼佬二等公民,抵L死

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-7-31 09:53 PM 發表

唔一定等轉機㗎,幾年後啲歐洲國家政府會唔會轉軚,邊個知道?
阿桑奇被捕都係因為厄瓜多爾政府轉軚。
班友傻咋
依家中美爭霸,歐洲各國梗係借機搵中國著數
當近排事件過左,中國話晒係大國,關係早晚會回暖
到時班人味又比人當禮物送比大陸咯

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。

回覆 引用 TOP

以為走去英國就吹你唔漲?
以後咪入x去泰國玩呀!有國際刑警㗎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 閒話一句 於 2020-7-31 22:09 發表

通緝都無用,果啲國家都中止晒對香港引渡協議啦
遲下會改變㗎

回覆 引用 TOP

走左都唔預回港,不過中國唔介意佢地流氓海外做乞兒,但絕對唔歡迎佢回中國領土。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]