• 瀏覽: 37,803
  • 回覆: 433
引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-7-31 09:56 PM 發表

咁你咪港奸?
漢奸呢份工唔係係人都有資格做,你有天份

熱賣及精選
港獨狗呢排出曬風頭

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英

回覆 引用 TOP

千祈咪到與中國友好國家 , 隨時被引渡 !  

回覆 引用 TOP

時代垃圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快樂榮 於 2020-7-31 09:25 PM 發表

港區國安法實施1個月,消息指,警方正式通緝6名流亡海外的港人,包括羅冠聰、陳家駒、劉康、鄭文傑、朱牧民及黃台仰。6人分別

難怪咁多國家要暫停互相引渡條例,原外國勢力收埋咁多香港逃犯

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200731/bkn-20200731211311667-0731_00822_001.html ...
六條流浪狗

回覆 引用 TOP

黃屍全部死全家

回覆 引用 TOP

抵撚死,永遠踏足唔到香港了

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-7-31 09:46 PM 發表

有冇話咩airline高危 應該好多地方唔去得
去聯合國支持中國果70幾個國家都有危險

回覆 引用 TOP

抵撚死,一路好走

回覆 引用 TOP

叫雞叫到犯國安,比人通緝埋
雞王之王,捨你其誰

回覆 引用 TOP

幾時到痴峰?

支持香港警方飛去外國捉佢地~呵

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-7-31 09:49 PM 發表

唔一定要踏足中國土地, 外交部要人 有d國家可以直送
國產凌凌漆除奸隊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-7-31 09:30 PM 發表

好,等佢地冇得返香港
就係呢個目的

回覆 引用 TOP

通緝犯羅湖聰咁肥佩奧以後仲見唔見?  

見咗會唔會犯國安法協助教唆資助支持等等罪名?

呢吓好玩了阿爺出手快狠準

奮戰2個100年,民族復興,從未如似接近過........
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]