• 瀏覽: 40,187
  • 回覆: 433
+8
未來主人翁

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-8-1 10:08 AM 發表

他們思想太幼稚...........未來他們會明白...........現在就不說穿.........!!
不敢苟同喎,講清楚比後生,好D,甚至中,老黃立場人士,人生閱歷多吾代表一定正確,符合時勢,往往衰埋一堆累。

應該通緝埋袁弓夷,條老鬼而家打國際陣線在華盛頓游說緊美國攻打中國

引用:
原帖由 國指 於 2020-7-31 10:14 PM 發表
支那真係世界小丑
最慘香土班支仔都要繼續死撐
收皮啦,死番去連登啦

叫雞叫到街知巷聞最後重要被通緝

想出位
搏成名
想快錢 唔想捱 攪事

依家要找數
睇外國能包庇呢班白痴暴徒幾耐
世界無免費午餐

一生大鑊兼難受!
一句話,抵死!自己申請.

有無同學仔知呢班粉腸喺學校嘅品行評語或成績呢?

相信好多人想知?
應該 極之突出....😂

新一班 "唔以開稀" 及 "柴零", 唔在香港,重有乜價值,淪為棄子,過多幾年,年年831出嚟亮相攞收濟金,30年好快過,記住唔好後悔。
最慘佢亞媽,望子成龍,變條蟲。

這道通緝令如移民他國認證,實在期望己久。

有人似乎吾知通輯既威力。班黃絲又無知又井底,難怪!

班黃絲黑暴真係天真過天真!以為流亡生活好過引!事實上,流亡生活分分鐘仲衰過坐監呀!

用奇哥做實例:

連桑奇哥咁國際知名,最後米一樣被人拘捕好似狗咁押出黎!(再講,尼幾年奇哥既生活流離失所斷六親,一步都不能踏出門口,更失去所有自由和權利,衰過坐監多多聲!在香港坐監你最少知道幾時可以放監,有某程度自由和人權保障等)

最磨蝕心理係你完全看不到希望,無限期過這種絕望的生活,日復日,年復年,你既惡夢永遠不會有停的一天!無前途,無女友/男友,更家庭,每一晚漫漫長夜,對親人既思念,既空虛又寂寞。。。因為你只是流亡漢一個,國際上根本係零影響力,隨住一個一個月過去,人地國家根本越來越吾想理你,你生存都吾知為乜?這才是這大的節磨呀!

你一個流亡漢,無人又無錢,同當地乞兒跟本無乜分別,你吾係天真到以為你講D野就可以影響人地國家下馬?

你睇歷史上被通緝流亡外地既所有人,有無任何一個有任何影響力就知啦!

尼班荗利又窮又無利用價值,流亡生活質素肯定比阿奇哥差得多!餘生好好「享受」你們無盡頭的流亡日子吧!

如果是真的,就真是太好了,看來還有更多等著被通緝。

Really good news!

引用:
原帖由 bingohk12345 於 2020-8-1 04:34 PM 發表
有人似乎吾知通輯既威力。班黃絲又無知又井底,難怪!

班黃絲黑暴真係天真過天真驕!以為流亡生活好過引!事實上,流亡生活分分鐘仲衰過坐監呀!

用奇哥做實例: 連桑奇哥咁國際知名,最後米一樣被人拘捕好似狗咁押出黎!(再講,尼幾年奇哥既生活流離失所斷六親,一步都不能踏出門口,更失去所有自由和權利,衰過坐監多多聲!在香港坐監你最少知道幾時可以放監,有某程度自由和人權保障等) 最磨蝕心理係你完全看不到希望 ...
黃屍曱甴暴徒係井底蛙,無知又白痴就唔駛多講,最慘係不接受現實,以為自己可以用外國勢力影響中國,跟本就天真過天真嬌。再講多一個實例,西藏達賴流政府在外國多年,去過多少國家反中共,看看對中國政府有乜影響。

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-7-31 11:43 PM 發表

唔知自己衰?仲走出來獻世!
講中左?
最憎依d港奸....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]