• 瀏覽: 40,138
  • 回覆: 433
+8
引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2020-8-1 08:52 AM 發表
其他5個預左出事,唯獨鄭文傑你一個,成個運動重來影都唔見,只系因為返大陸叫幾次雞行政拘留後,搞到變逃亡難民,宜家重升級倒“國安”通緝埋,真系唔知講咩好 ...
呢個鄭文傑獲釋好似發放不實信息,都抵拉。

六條叛國賊,抵死四圍做過街老鼠,直到無利用價值,老外一定遞解出境

白狗好想收留呢班賣國賤咩?走狗係要留當地搗亂先有價值,收留做狗都嘥米飯,統治者係想要絕對嘅愚忠,一定唔係呢 d唔滿意國家就賣嘅賊,今日賣得中國,他日都賣得美狗國

報應終於來喇, 傻仔垃圾曱甴抵死

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-7-31 11:11 PM 發表

王丹、唔而開希都無人識了
長江後浪推前浪

引用:
原帖由 MHKIE 於 2020-8-1 09:43 AM 發表
六條叛國賊,抵死四圍做過街老鼠,直到無利用價值,老外一定遞解出境
主要是不想他們回來............其他的事根本不想去理會.........!!
他們風光又好乞食都好..........根本不是北京考慮的事.........重點是拒絕他們回來....!!

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2020-8-1 04:01 AM 發表
好老實講,佢哋揀鬆人是明智決定,把香港搞到咁大鑊,縱使不需坐牢,都沒有人個前途可言,再者全部犯法需受刑,反而走咗去外國,個人事業前景都是暗淡,至少人生自由是有的。打個比喻,要當路宿者,寧願成為一個美國路宿者,定抑或在中國去當。心照不宣。 ...
他們思想太幼稚...........未來他們會明白...........現在就不說穿.........!!

引用:
原帖由 快樂榮 於 2020-7-31 09:25 PM 發表
港區國安法實施1個月,消息指,警方正式通緝6名流亡海外的港人,包括羅冠聰、陳家駒、劉康、鄭文傑、朱牧民及黃台仰。6人分別

難怪咁多國家要暫停互相引渡條例,原外國勢力收埋咁多香港逃犯

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200731/bkn-20200731211311667-0731_00822_001.html ...
國家點名通緝,呢6名人士就有得救,所在國一定會養佢地,至少衣食無憂,反而冇被點名個啲就慘啦,要在國外自生自滅

大陸今次黎真!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-8-1 01:06 AM 發表
catch them if you can
等睇英國整大閘蟹,好似Julian Assange咁。

通緝?有引渡咩?林鄭終於夢想成真,香港是逃犯天堂。

德國暫停與港引渡協議 中方反對:違反國際法、干涉內政 (08:50)

https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20200801/s00001/1596242891655/德國暫停與港引渡協議-中方反對-違反國際法-干涉內政

傳:生要見人,死要見屍!
利申:黑衣暴畜死全家!

最緊要唔好返香港

引用:
原帖由 十二子 於 2020-8-1 10:10 AM 發表
大陸今次黎真!
原本都當他們透明...........他們非要跳來跳去大唱大叫...擦存在感.......!!
基本北京的針對名單之中沒有他們.........卻他們非要插進名單之中........唉...!!
同戴妖一樣..........當時大家覺得他坐過監會明白.........卻戴妖非要到奈河橋才心息.....!!

一班講就巴L閉,做就含得撚嘅仆街無膽類,抵柒死!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]