• 瀏覽: 4,530
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 菈着涐 於 2020-7-31 07:27 PM 發表
香港儘快回到正常嘅發展道路上來
支持國安公署為港執行反中亂港大清理漢奸走狗賣國賊,支持立會選舉主任執行DQ垃圾候選人,繼續努力加油

引用:
原帖由 唔會 於 2020-7-31 07:34 PM 發表

根本就係攪事派,毫毛建樹的人
全部勾結外國佬,人渣搞亂香港 社會垃圾

引用:
原帖由 聽妳講 於 2020-7-31 07:35 PM 發表

總之社會敗類,就要被DQ⋯⋯總想生存喺立法會,收政府錢,發夢啦
港獨泛民攪一大輪初選大龍鳳,控制政府選舉,選出一羣牛鬼蛇神!以為得米!怎知全部被選舉主任挫損!大快人心,可喜可賀,榮光歸愛國愛香港人。

引用:
原帖由 聽妳講 於 2020-7-31 07:35 PM 發表

總之社會敗類,就要被DQ⋯⋯總想生存喺立法會,收政府錢,發夢啦
仲要法律上追究責任, 希望可以入罪座監!

食碗麵反碗底,攞公帑反政府,DQ呢班漢奸走狗,撥亂返正,讓香港重新再出發!

引用:
原帖由 petercarter 於 2020-7-31 07:39 PM 發表

我哋亦必須睇清真相,以選票守護香港,絕唔能夠畀呢啲漠視人命、行為卑劣嘅宵小之徒得逞。
出於取消選舉資格的原因,這些人是否也應根據《國家安全法》受到起訴?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]