• 瀏覽: 6,028
  • 回覆: 92
戰爭系賭國運最快見效嘅方式。贏着全拿,所以邊個也唔得輸,至少唔認輸,為了唔認輸只能不斷升級規模,從台海,南海,到東北亞

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-2 10:50 AM 發表
儍仔~中共所有大小戰機引擎都是波音供的 一直最新的點會給你
已連續三年作戰軍演被泰國空軍輕易Ko食蛋

比賽都未掂過就打象
連續三年?  除左2015年中國派su-27sk去輸比泰國鷹獅外, 之後2017,2018, 2019都無公佈成績, 你又知如何中國被KO?

難度你係現場?

仲有2017/2018淨係報導話殲10A壓制泰國JAS-39. 2019殲10C有優勢中泰雙方都無公佈賽果喎.

咁你都知內情, 你FBI黎架?

仲有美印都空軍演習, 美國F-15都輸比印度su-30mkii, 咁美國空軍咪

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-2 01:08 PM 發表

啲傻人成日話射乜射物
人地唔敢乜唔敢物
土耳其都射俄9戰機落嚟
其實最後只會常規衝突
只會冇人敢用核彈射美帝
到最後咪又黏返俄羅斯.

有咩用.

引用:
原帖由 香港扁扁的OL 於 2020-8-3 12:33 PM 發表

到最後咪又黏返俄羅斯.

有咩用.
唔明
黏邊個又點?
點叫黏?
射咗就1定囉

咁美伊開戰十分鐘打完喇, 洗L 講來講去咩仲唔去打!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-3 01:08 PM 發表

唔明
黏邊個又點?
點叫黏?
射咗就1定囉
點叫黏, 呢啲就叫黏啦

土耳其停止進軍敘利亞!58人陣亡後,土軍協議俄國停火2020/03/06 轉角24小時

https://global.udn.com/global_vision/story/8662/4393403

土耳其射左架機係一定, 咁土耳其軍隊係敍利亞比俄軍炸死唔知叫咩.

又係邊個主動徹兵同議和.

引用:
原帖由 香港扁扁的OL 於 2020-8-3 01:50 PM 發表

點叫黏, 呢啲就叫黏啦

土耳其停止進軍敘利亞!58人陣亡後,土軍協議俄國停火2020/03/06 轉角24小時

https://global.udn.com/global_vision/story/8662/4393403

土耳其射左架機係一定, 咁土耳其軍隊係敍利亞比俄軍炸死唔知叫咩.

又係邊個主動徹兵同議和. ...
咁樣點叫黏啊~
先唔講你單新聞來源
停火又何黏之有呢?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-3 01:58 PM 發表

咁樣點叫黏啊~
先唔講你單新聞來源
停火又何黏之有呢?
嗱我專登唔搵啲中國新聞, 費時你話既, 呢個係台灣新聞.

仲有, 點唔叫黏, 人地炸死你58人, 你唔還擊不特止仲要求和.

仲要死死氣咁撤走敍利亞.
宜家仲要求人買S400防空彈, 同經濟談判.

身為北約盟友, 竟然唔叫北約還拖, 仲要舐俄國屎忽咁出面, 呢啲唔叫黏, 應該叫舐啦.

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-2 10:50 AM 發表

比賽都未掂過就打象
波音供的?唔知邊個係傻子,無知真係天下無敵。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-2 12:27 PM 發表

你以為你射上軌道嘅導彈有用?
你睇普京大帝搞核動力巡航導彈
就知你根本過唔到太空防衛果關
人地導彈危機互相威脅咁多年
是真是假星戰競賽
穿梭機退得役
要有嘅嘢已有晒 ...
咁按照閣下邏輯,

咁美國真係好驚大陸空軍

將皇牌F22 部署係沖繩.

咦, 咁咪即係間接將樓主打面喎.

你的神助攻. 好強喎

引用:

比賽都未掂過就打象
雙修修壞腦。

引用:
原帖由 香港扁扁的OL 於 2020-8-3 02:06 PM 發表

嗱我專登唔搵啲中國新聞, 費時你話既, 呢個係台灣新聞.

仲有, 點唔叫黏, 人地炸死你58人, 你唔還擊不特止仲要求和.

仲要死死氣咁撤走敍利亞.
宜家仲要求人買S400防空彈, 同經濟談判.

身為北約盟友, 竟然唔叫北約還拖, 仲要舐俄國屎忽咁出面, 呢啲唔叫黏, 應該叫舐啦. ...
和談停火有乜黏唔黏
你地太鐘意J
而根據你份假新聞
果幾廿人唔係俄軍殺嘅
美帝都同塔利班和談
幼法拉底河又殺幾百俄9
你一樣可以話喪普黏普京架
定係普京黏喪普呢

引用:
原帖由 香港扁扁的OL 於 2020-8-3 02:47 PM 發表

咁按照閣下邏輯,

咁美國真係好驚大陸空軍

將皇牌F22 部署係沖繩.

咦, 咁咪即係間接將樓主打面喎.

你的神助攻. 好強喎 ...
反而我唔係好明你邏輯
中美係咪做足45分鐘
關美日常規協防咩事呢~
唔明

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-3 03:54 PM 發表

和談停火有乜黏唔黏
你地太鐘意J
而根據你份假新聞
果幾廿人唔係俄軍殺嘅
美帝都同塔利班和談
幼法拉底河又殺幾百俄9
你一樣可以話喪普黏普京架
定係普京黏喪普呢 ...
台灣新聞又假, 中國新聞又假, 你既就最真啦一定.

Two Turkish soldiers killed in Syria on eve of key Moscow meeting

https://www.aljazeera.com/news/2020/03/turkish-soldiers-killed-syria-eve-key-moscow-meeting-200304091742338.html

Clashes between Turkish and Syrian forces in northwestern Syria have killed 58 Turkish troops in the past month, including 33 soldiers killed Thursday in a single airstrike.

In an interview with Russian state TV channel Rossiya 24, Assad described the Turks as a “brotherly people” and asked them: “What’s your problem with Syria? What is the problem that makes Turkish citizens die for (it)?” Assad was referring to Turkish troops killed recently in Syria.

https://www.thestar.com/news/world/middleeast/2020/03/03/turkey-says-another-soldier-killed-by-syrian-shelling.html

鬼佬新聞又假啦一定.

唔岩你聽就假, 你前世係咪鴕鳥黎架

個58人士兵一定係自然死亡事件啦, 外星人呀.

你幫土雞打完飛機, 人地反擊就睇唔到, 睇唔到

你真係仲黑過英超球証喎.

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-3 03:58 PM 發表

反而我唔係好明你邏輯
中美係咪做足45分鐘
關美日常規協防咩事呢~
唔明
又係你話穿梭機塗汰, 所以美國唔怕中國俄國太空技術.

咁逆思維下, 美國用最強既武器部署係敵人家門口, 咁唔係驚係咩.

人地射導彈都可以拉埋穿梭機黎講, 咁我拉埋F22黎講都無你吹到天馬行空咁過份啦.

你唔明洗唔洗驗下腦呀.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]