• 瀏覽: 55,191
  • 回覆: 401
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 主隊必勝 於 2020-7-31 05:13 PM 發表

我公司條黃屍,成日以為大陸要靠hk 做生意, 甚麼國際金融中心,大陸攪唔掂,唔可以冇hk,  根本老千局,你炒我炒, 金融個屁, 有錢有得賭你驚人唔黎,制條能咩 ...
D傻仔即係話: 中國無左澳門就無地方去賭錢。

曱甴把廣大市民都押埋落去,真正累街坊

獨立係絕對的死線,任何政府都沒有妥協的餘地,講都不可以。

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-7-31 04:18 PM 發表
馮檢基:民主派4個誤判 政制改革停滯不前民主派一直爭取雙普選,惟回歸23以來,香港政制改革未能向前邁進,民協前主席、

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/c494b35140f61e19b3ac84a9d22f8820/stheadline/inewsmedia/20200731/_2020073113382037134.jpg

...
現在係美國視中國為敵,阿爺不再就住就住放手大搞

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-7-31 04:18 PM 發表
馮檢基:民主派4個誤判 政制改革停滯不前民主派一直爭取雙普選,惟回歸23以來,香港政制改革未能向前邁進,民協前主席、

...
D連登傻仔

以為全世界無香港唔得

真係好撚天真

中尾己反枱 曱甴已無存在價値

引用:

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/c494b35140f61e19b3ac84a9d22f8820/stheadline/inewsmedia/20200731/_2020073113382037134.jpg

...
連馮檢基都D7犯民狗

做漢奸走狗下場

臨老做返個人。

光頭基垃圾會仲有位,去執下死雞。

引用:
原帖由 PKdickson 於 2020-7-31 04:52 PM 發表
泛民自作自受
泛民多次自作香港人受,雙非兒童有居港權同埋取消新移民住満七年先可以申請社會福利就係好好嘅例

On99以為紙老虎可以靠香港制衡中國?
會唔會白痴左少少。

第一,你當尾角仲好有實力?
第二,你真係當中國係幾十年前窮到連公路都無條,要行十九幾個鐘出城?

唔好再做井底蛙,番多d內地睇下人地而家幾先進先得啦

叫你唔好自視過高啊⋯⋯

條L樣馬後風涼話
佢都係一條黃畜

老馮自己咪又係臭坑過氣黃屍一個, 講到自己好似第三者睇件事, 收皮啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]