• 瀏覽: 3,078
  • 回覆: 51
賣國賊仲要講規則?盲嘅都見到你勾結外部勢力喇!

引用:
原帖由 16359D 於 2020-7-31 07:37 PM 發表
黃之鋒好彩你不是中國人,否則父母祖宗都蒙羞呀,最好趕快去整容,變了白皮豬才襯託你身份
呢條友玩咗咁多年,近幾年都搵到唔少,應該到時間收手了,否則將會一無所有,入獄渡過餘生。

你班泛民政棍幾時關心過民生?垃圾

引用:
原帖由 柳樹根 於 2020-7-31 07:50 PM 發表
選委會把偽裝忠於基本法分子DQ,好的很!
呢班PK亂港走狗緊要DQ,要佢哋永遠不能參選。最好送佢去英美食佢哋主子嘅屎💩👏👏👏

什么民主? 看看美國的民主! 民主大過人命? 死泛氏政棍

仲有好多個在立法會開會時攪破壞都要全部炒哂佢哋(DQ哂佢哋

呢班廢青都有資格選議員?壞事做盡,破壞香港,真要讓他們當選香港就玩完咯!

引用:
原帖由 16359D 於 2020-7-31 07:37 PM 發表
黃之鋒好彩你不是中國人,否則父母祖宗都蒙羞呀,最好趕快去整容,變了白皮豬才襯託你身份
小漢奸,想當議員😊笑死人了,選舉主任不是白痴,小賊才是白痴。

引用:
原帖由 115444 於 2020-7-31 07:59 PM 發表
你班泛民政棍幾時關心過民生?垃圾
所謂的泛民、民主派,每次開會衹織搗亂、破壞,根本沒有建設性,每個月穩袋十幾萬人工,好過去打劫、去搶,請問你哋有沒有良知?試諗諗你哋除了破壞、搗亂之外,爲市民、爲社會做咗啲乜嘢?

引用:
原帖由 366E34 於 2020-7-31 08:10 PM 發表

小漢奸,想當議員😊笑死人了,選舉主任不是白痴,小賊才是白痴。
死越南仔垃圾仔 死返越南啦 唔係很快拉你個仆x杏家橙

破壞、搗亂立法會,壞事做盡,成為年輕一代的壞榜樣,結果完全不屬於意外,香港政府做法非常正確!👍👍👍

其實香港未必需要立法會

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]