• 瀏覽: 4,387
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
+3
一名62歲男子涉嫌於3月向上水已婚警察宿舍投擲汽油彈,案件早上在粉嶺裁判法院再訊。 他除了被控縱火,再被加控管有腐蝕性物品及管有物品意圖作非法用途使用兩項罪名,裁判官將案押後至8月20日,被告沒有申請擔保,須繼續還押。 控罪指,被告於本年3月23日,在上水已婚警察宿舍外非法以火損壞屬於高級警員的私家...

縱火仲係裁判法院審?

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1541017-20200731.htm?spTabChangeable=0

幼曱甴就話比人洗腦啫,呢隻老曱甴又咩事呢

引用:
原帖由 借蝦敬柒 於 2020-7-31 04:08 PM 發表
所以「洗腦」呢啲講法根本唔成立

中國/建制嗰邊成日以為啲抗爭者係無腦的

因為中國/建制嗰邊無辦法接受一個事實

就係

確實好多本身有知識有思考力嘅人係經過深思熟慮之後反政府

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-31 04:16 PM 發表

就係

確實好多本身有知識有思考力嘅人係經過深思熟慮之後反政府 ...
多謝你引證曱甴係冇腦,太明顯啦多謝晒

臨老去監獄過,抵9死

引用:
原帖由 借蝦敬柒 於 2020-7-31 04:08 PM 發表
仲使講, 梗係想食天使啦, 你睇佢幾有活力去掟汽油彈, 就知到天使嘅吸引力真係好大。

62歲...如果臨老先坐...真係陰公...咁諗唔開....

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2020-7-31 04:41 PM 發表

仲使講, 梗係想食天使啦, 你睇佢幾有活力去掟汽油彈, 就知到天使嘅吸引力真係好大。
咁問心,好多母曱甴真係幾正

62歲好命嘅都做咗阿爺頤養天年

咁想威,慢慢入去威啦

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-31 04:16 PM 發表

就係

確實好多本身有知識有思考力嘅人係經過深思熟慮之後反政府 ...
是旦啦,漢姦 黃屍 曱甴咪繼續搞囉,反正坐監又唔係我,漢姦 黃屍 曱甴努力爭取監倉一席位

引用:

就係

咁當年葉繼歡, 張子強 ... 都係有知識有思考力, 經過深思熟慮之後去犯法既

黃絲口中既廢老 ,臨老坐花廳啦

提示: 違規內容已被屏蔽
告佢企圖謀殺啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]