• 瀏覽: 1,992
  • 回覆: 15
黃之鋒剛才在記者會上說「梁振英全家都拿著英國護照」。但梁振英說他和他的三名子女從來沒有申請或取得任何外國護照或居留權,而梁振英太太亦已放棄英國護照。黃之鋒從來沒有向梁振英求證,信口雌黃,所以梁振英說他會保留控告誹謗的權利。

咁............黃之鋒是否講大話呃人?  是否騙徒呢?

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
聽講河童係有閱讀障礙的.

是但啦,從來無放黃之鋒講嘅嘢係心,慣咗佢作得就作。

黃狗信到十足十就得啦

痴瘋的說話,係同曱甴講,正常人係唔會聽佢講嘢

WC既特徵就系鐘意呃人,周圍呃人,最後自己呃嘛自己,因為佢地身邊都同講既野全都系謊言,佢地自己都根本分不清咩系真咩系假
引用:
原帖由 男E 於 2020-7-31 02:31 PM 發表
黃之鋒剛才在記者會上說「梁振英全家都拿著英國護照」。但梁振英說他和他的三名子女從來沒有申請或取得任何外國護照或居留權,而梁振英太太亦已放棄英國護照。黃之鋒從來沒有向梁振英求證,信口雌黃,所以梁振英說他會保留控告誹謗的權利。

咁............黃之鋒是否講大話呃人?  是否騙徒呢?11442568 ...

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-31 14:31 發表

咁............黃之鋒是否講大話呃人?  是否騙徒呢?11442568 ...
黃之鋒專業呃的手足錢

常言道:「政治即是欺騙。」

河童咁漾搞一搞都好嘅,比CY有機會公開澄清,因為班黃人間唔間中就話CY全家有英國護照.

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-31 02:31 PM 發表

剛卸任特首就上任全國政協副主席持有英國護照?
只要信,不要問。

一向黃畜都係 信口雌"黃", 亂噏廿四

引用:

咁............黃之鋒是否講大話呃人?  是否騙徒呢? ...
成班泛民都係騙徒啦。何止佢?!

YC會話講大話果個係CY

越南仔酸人哋成家英藉又同大陸fan.

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]