• 瀏覽: 1,457
  • 回覆: 17
+2
希望黃C老野响監倉享受2~5年,花甲年都咁精彩之後入木。

老左先精彩人生, 之前D生活都係白過

會否獲得優秀讚許?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-7-31 12:01 PM 發表
會否獲得優秀讚許?
係,優秀廢老,一定年青時受共產黨逼害,因幫汪精衞出走,9姑娘所以判無罪。

好心,咁廢嘅蛋就唔好掟啦

恐怖分子,
一定要嚴懲!

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-31 11:54 AM 發表
六旬退休漢涉嫌於3月向上水已婚警察宿舍投擲汽油彈,今早解往粉嶺裁判法院再訊,他原被控縱火,現被加控管有腐蝕性物品及管有物品意圖作非法用途使用...

呢條廢老其實行運,如果國安法後佢咁做............:smile_3 ...
鳩毛都轉白,但個腦就似Lunch仔咁弱智,入去過幾年免費退休生活,做下剪草,洗下床單嘅運動啦😁

老曱甴走唔郁斷正

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-31 11:54 AM 發表
六旬退休漢涉嫌於3月向上水已婚警察宿舍投擲汽油彈,今早解往粉嶺裁判法院再訊,他原被控縱火,現被加控管有腐蝕性物品及管有物品意圖作非法用途使用...

呢條廢老其實行運,如果國安法後佢咁做............:smile_3 ...
幾廿歳人都唔化。

引用:

有冇同謀。有冇人比$佢

引用:

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200731/_2020073111153546558.jpg

佢都係想政府養啫

咁撚老仲咁勇武

點解唔俾機會呢班"細路仔"?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]