• 瀏覽: 8,400
  • 回覆: 108
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-31 12:28 PM 發表

入來笑吓 
笑你 on9
井蛙

熱賣及精選
支持華為

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-31 09:00 AM 發表

據研究機構Canalys公佈數據,中國企業華為2020年第二季出貨5,580萬部手機,超過三星電子的5,370萬部,躍居全球最大手機銷售商。《路透》週四(30日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/282129b03f208207195cfe1757c0aa28.jpg/h51DOkD50jchzrw8AgwpgG6eb8B_b9K-Dil4ew4pe ...
嘩,支持國貨。

引用:
原帖由 長城粟米 於 2020-7-31 05:14 PM 發表

仲會話係督數 tim
講篤數經典
應該係毒果印幾十萬份掉落海

我有個黃親戚四十幾歲日日仲買毒果報紙,但就同我講華為影相好靚…😂
引用:
原帖由 ijkn 於 2020-7-31 05:10 PM 發表

華為旗艦機...確實好用,拍照超強

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-7-31 05:07 PM 發表

火牛又唔啱, 又無得試, 你買咩MODEL? 平好多咩??
Mate30-5G,唔關錢事,只因國行有啲功能港行係冇。

已經用緊 

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 05:02 PM 發表

中國人真係勁,將中國肺炎從中國傳播去歐洲再傳播到美洲,厲害了我的蟈
黃屍真係勁,黃上腦連基本常識都失去...
CDC專家講得由歐洲傳去美國,即係病毒與中國有分別,如果係由中國傳去歐洲再傳到美國,你認為美國CDC會唔知。
結論係新肺炎老早在某個地方出現,傳到中國武漢出現異變,傳染力變超強。
感染人數最多既國家,應該就係肺炎源頭。

唔怪得知老尾要全力打壓啦

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 16:56 發表

咪就係因為中國低端人口多,窮人先被焗住買華為呢啲垃圾後門電話,有錢的話人人都想買iPhone啦
好似你買車咁,有錢邊個唔想渣Benz?
咁你又唔錯得晒嘅, 同樣係IPHONE咁嘅功能, 但華為咁嘅價錢真係平太多,
我地低端人口梗係用呢D, 唔通無啦啦比多幾千人賺, 但又唔知多咗咩功能
你KEEP住用IPHONE啦

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2020-7-31 05:30 PM 發表

黃屍真係勁,黃上腦連基本常識都失去...
CDC專家講得由歐洲傳去美國,即係病毒與中國有分別,如果係由中國傳去歐洲再傳到美國,你認為美國CDC會唔知。
結論係新肺炎老早在某個地方出現,傳到中國武漢出現異變,傳染力變超強。
感染人數最多既國家,應該就係肺炎源頭。 ...
其實毒株有得跟

唔係美國都唔洗驚到退出who
刪除上年大部份醫院數據啦

黃絲一定會話啲數據係造假, 間公司奶共嘅

多謝!特同志的努力,讓世界人認識華為,多謝特同志

多得侵侵.

最近換新機係華為, 我部副機都係華為, 對上個部都係華為.

華為就係勁
不過都要多謝阿侵成日幫手曲線宣傳

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]