• 瀏覽: 8,743
  • 回覆: 108
+2
引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 04:52 PM 發表

A71 5G美國已經開售,還講A21?
食水深同5G兩回事黎架喎
冇華為小華A系會做咁平?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 04:56 PM 發表

咪就係因為中國低端人口多,窮人先被焗住買華為呢啲垃圾後門電話,有錢的話人人都想買iPhone啦
好似你買車咁,有錢邊個唔想渣Benz?
咁奇怪
美國又瘋搶中國貨?
美國大選物資又唔去印度做?
年頭爆疫情你地又瘋搶中國廁紙?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 04:58 PM 發表

買華萎送後門同中國肺炎
CDC承認左係歐洲傳入自己抗疫不力
毒果冇報咩?

雷德菲爾德周二(28日)在接受美國廣播公司訪問時表示,歐洲新冠病毒流入美國,是在美方意識到問題出現之前發生的。到美方意識到這種威脅並對歐洲發佈旅行禁令時,或許已經有兩到三個星期內每天6萬人從歐洲到美國,這種情況成為導致美國疫情暴發的主要因素。
http://www.orangenews.hk/news/system/2020/07/29/010156695.shtml?fbclid=IwAR3M-aw9ziy0p9T3bMDdy22V3w51XSHeR9QnD33Zjq3hYadRkKhs38c_Iyo

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-7-31 09:05 發表
淘咗部華為,應該呢兩日到,期待!
火牛又唔啱, 又無得試, 你買咩MODEL? 平好多咩??

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 05:02 PM 發表

中國人真係勁,將中國肺炎從中國傳播去歐洲再傳播到美洲,厲害了我的蟈
美國人做左唔認先勁,十一月市長美國肺炎抗體邊到黎?
https://youtu.be/Y_WfA6HLY9Y?t=126

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-7-31 09:31 發表

佢地又會講出貨量唔等於消售量 ..

哈哈哈哈哈哈
咁呢個係事實嘅, 但好似報紙咁, 無人買都會印十九幾萬份啦
貪D墨水平咩

引用:
原帖由 加燦 於 2020-7-31 11:09 AM 發表
用過華為機之後很少人會改用其他牌子.
華為旗艦機...確實好用,拍照超強

明白曱甴覺得自己係勁過所有科學家😂

https://www.scmp.com/news/china/ ... -arrive-china-study
引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 05:02 PM 發表

中國人真係勁,將中國肺炎從中國傳播去歐洲再傳播到美洲,厲害了我的蟈

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-7-31 05:10 PM 發表

咁呢個係事實嘅, 但好似報紙咁, 無人買都會印十九幾萬份啦
貪D墨水平咩
當年三星第一都笑人出貨量

咁厲害
引用:

愛滋病由尾蟈佬屌猩猩染上再傳比全世界
冇國家夠尾蟈厲害

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-7-31 09:31 AM 發表

佢地又會講出貨量唔等於消售量 ..

哈哈哈哈哈哈
仲會話係督數 tim

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]