• 瀏覽: 8,402
  • 回覆: 108
引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-7-31 09:05 AM 發表

淘咗部華為,應該呢兩日到,期待!
怎不去實店買?

熱賣及精選
中國人口多,貧窮人數多,唯有局住買華為呢啲低端垃圾電話,有錢都係買iPhone
就好似Benz咁,銷量係無Toyota咁高㗎,咁又代表咩呢?好嘢都係重質不重量

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2020-7-31 01:43 PM 發表

怎不去實店買?
想買大陸版本,功能多啲。

華為應該回番 D 佣金畀侵侵多謝佢
同華為在全世界宣傳賣廣告

引用:
原帖由 加燦 於 2020-7-31 11:09 AM 發表

用過華為機之後很少人會改用其他牌子.
P40pro係我第五部華為手機,雖然無咗姑姑初頭有啲唔習慣,但用耐咗感覺影響不大

美狗奴才撼頭埋牆

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2020-7-31 12:37 PM 發表

傻西先會用大陸機
信曱甴講嘢嗰啲都on撚鳩嘅

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 01:58 PM 發表

中國人口多,貧窮人數多,唯有局住買華為呢啲低端垃圾電話,有錢都係買iPhone
就好似Benz咁,銷量係無Toyota咁高㗎,咁又代表咩呢?好嘢都係重質不重量 ...
部benz 手機依家連5G都無,低端垃圾電話點都威過部連垃圾都不如既手機掛。

我都想要

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-7-31 01:42 PM 發表

華為部機一定勁過iphone,呢點唔需要懷疑,否則老美都唔使傾國之力打壓華為
打到美國自己半死
華為登上世界第一
真係勁到癲

用華為無左GPS google
無咗被西方偷聽跟蹤放廣告背後行小好多野架,順好多啲。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-31 01:58 PM 發表

就好似Benz咁,銷量係無Toyota咁高㗎,咁又代表咩呢?好嘢都係重質不重量 ...
其實係三星食水深
冇華為小米
三星A21重賣緊3999

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-31 12:28 PM 發表

入來笑吓
我係三星apple就笑唔出喇
有光刻機芯片GMS都比人砌低
大陸三成幾盈收凍過水

暫時一家三口,三部華為手機,一部 matepad pro.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]