• 瀏覽: 8,094
  • 回覆: 108
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-31 09:00 AM 發表

據研究機構Canalys公佈數據,中國企業華為2020年第二季出貨5,580萬部手機,超過三星電子的5,370萬部,躍居全球最大手機銷售商。《路透》週四(30日

/h51DOkD50jchzrw8AgwpgG6eb8B_b9K-Dil4ew4pe ...
咪係囉,唔係果班口說愛國,機就用外國既仆街,華為1早係世界1哥啦

用過華為機之後很少人會改用其他牌子.

引用:
原帖由 加燦 於 2020-7-31 11:09 AM 發表

用過華為機之後很少人會改用其他牌子.
華為出名又順續航又勁唔係冇原因架
冇左 GMS google 以賣廣告之名
偷聽跟蹤放廣告背後行小好多野架
所以用過華為真係返唔到轉頭

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-7-31 09:28 AM 發表

華為打不死嗎咁犀利既
內地十四億人,有5丶6個%佔有率都立於不敗啦。

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-7-31 09:28 AM 發表

華為打不死嗎咁犀利既
華為主要業務都不是手機,也就是這幾年才大投入手機市場

回覆 引用 TOP

入來笑吓 

西人有可口可乐,佢有可防可控
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-31 12:28 PM 發表

入來笑吓
見到中國品版喺華盛頓偽民主政權傾盡全球之力打壓下仍攞到第一,真係令人笑逐顏開

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-31 09:00 AM 發表

據研究機構Canalys公佈數據,中國企業華為2020年第二季出貨5,580萬部手機,超過三星電子的5,370萬部,躍居全球最大手機銷售商。《路透》週四(30日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/282129b03f208207195cfe1757c0aa28.jpg/h51DOkD50jchzrw8AgwpgG6eb8B_b9K-Dil4ew4pe ...
依家都一樣,好野係阻唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-7-31 09:07 AM 發表

估唔到國力世界第一既華盛頓偽民主政權傾盡全球可動用既力量去打壓一間中小企都搞唔掂

呢次市場事小,面子事大啊,叫其他偽民主傀儡政權點放心跟佢搵食 ...
面子佢地已一早捨棄, 夾埋加拿大去綁架一個弱質女流都做得出, 仲邊要面?

回覆 引用 TOP

可連奪10年第一 

西人有可口可乐,佢有可防可控
傻西先會用大陸機

華為開心用家到此一遊

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 expedia 於 2020-7-31 11:19 AM 發表

華為出名又順續航又勁唔係冇原因架
冇左 GMS google 以賣廣告之名
偷聽跟蹤放廣告係有牌監控
背後行好多野架
所以用過係返唔到轉頭
唔知最近係咪玩野,P30有時用chrome會hang

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^
引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 2020-7-31 01:02 PM 發表

唔知最近係咪玩野,P30有時用chrome會hang
轉左用開源 firefox

回覆 引用 TOP

沒有此帳戶
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]