• 瀏覽: 2,650
  • 回覆: 36
+8

政府從善如流,虛心納諫咁聽「專家」講啫

政府密切注意情況,時刻因時制宜,我又覺得做得甚好喎

唔係盲反政府, 都唔會1/7 呢d  打散晒既大傳播...

毒果同鍵盤曱甴先頭想賴慶回歸群組, 唔掂, 跟住賴豁免既人, 又踢爆埋....... 依家衰到想賴民建聯?

附件

FK10101208.png(88.73 KB)

事有QK

多得民建聯成功爭取, 神又係佢, 鬼又係佢, 真係神鬼兩不分。 

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-30 10:59 PM 發表
事有QK
原來實情係咁既

喂!!!呢鑊由6月16開始~點計呀??

【明報專訊】食物及衛生局昨日公布放寬防疫措施,酒吧、戲院、夜店等場所的入座率或容納上限由一半增至八成,宗教活動的容納人數亦增至八成,而50人「限聚令」延長14天,上述措施均生效至7月16日。有專家認為放寬措施側重室內場所及「不平衡」,建議放寬50人限聚。

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-30 10:59 PM 發表
事有QK
真係QK,大帽山及太平山無
你係咪當港人傻架?以為香港地形係點都唔知咩

要信專家?!

引用:
原帖由 hkrking 於 2020-7-30 10:53 PM 發表
公字都嬴

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-30 10:44 PM 發表
https://hk.appledaily.com/resizer/lR5_JaGWEuaGQHIBaVELBl61FcM=/640x349/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/TLSB5BV6WDX3QUXL7QG5ZJLJL4.png

大批市民昨日(29日)因政 ...
民建聯立場不嬲好清楚
https://www.youtube.com/watch?v=h_IcghQ9sK8

民建聯做乜你都屌㗎啦
嘥鳩氣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]