• 瀏覽: 1,572
  • 回覆: 32
引用:
原帖由 Domson 於 2020-7-31 09:14 AM 發表

難道用外賣飯盒,而個個人都除嗮口罩坐埋一齊吃飯就唔會傳染?你哩個係飯盒啊,唔係滅菌盒啊
誰叫外賣後坐埋一堆食飯,不可以相隔三四米???室外有鮮風,比起室內困在一室,不是更好嗎?

熱賣及精選
佢真係ON9,只要有少量病毒留低左,到班學生返學就PK囉,我就唔信啲清潔工可以100%消毒哂所有地方。
有極大風險,啲L樣去完廁所痾完屎唔L沖廁,入去嘅人可能係道友等等等等,依家啲人古靈精怪架嘛!

回覆 引用 TOP

你港大班學生去做清潔呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-7-31 10:14 AM 發表

誰叫外賣後坐埋一堆食飯,不可以相隔三四米???室外有鮮風,比起室內困在一室,不是更好嗎?
濕鳩專家猿腳用話可以自己拿外賣再堂食喔,有無睇內容?不過佢彈出彈入都唔係一次半次架拉。又有泛民話,室外無地方吃飯,好唔人道喔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Doraemon1217 於 2020-7-30 09:18 PM 發表

全日堂食禁令激起民憤,政府專家顧問之一、香港大學微生物學系講座教授袁國勇接受傳媒訪問時表示,堂食禁令原意是正確,但理解市...

?20200730191803

用外賣飯盒,但唔環保,而且產生很多膠,不如自 ...
貌似專家。

回覆 引用 TOP

袁狗又吠,DKLM

收皮啦,袁國勇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-7-31 09:16 AM 發表

袁醫生 . 你盡快去睇精科啦 . 病向淺中醫呀 ..
我都覺佢精神有問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Doraemon1217 於 2020-7-30 09:18 PM 發表

全日堂食禁令激起民憤,政府專家顧問之一、香港大學微生物學系講座教授袁國勇接受傳媒訪問時表示,堂食禁令原意是正確,但理解市...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200730/photo/bkn-20200730191138661-0730_00822_001_01b.jpg?20200730191803

用外賣飯盒,但唔環保,而且產生很多膠,不如自 ...
見過暴大的慘況
仲要開放學校
一日不能控制犯暴派攪事
一日都不可以開放

回覆 引用 TOP

白9癡!為乜提早放暑假?係咪要黃局長下台?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-7-31 10:34 AM 發表

袁狗又吠,DKLM
政府比D黃綠累死!

回覆 引用 TOP

學校睬你嗎?

回覆 引用 TOP

鳩up磚家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-7-31 09:04 AM 發表

自備盒有衛生問題,唔係間間都想你自備
正常
怕人有菌
自備盒有菌
再傳其他人飯餸

http://h50178.www5.hp.com/support/EM921PA/solve/112920.html?jumpid=reg_R1002_TWZH
http://h50178.www5.hp.com/support/D8150A/faqs/54626.html
引用:
原帖由 powerantivirus 於 3-8-2020 11:27 發表

正常
怕人有菌
自備盒有菌
再傳其他人飯餸
自備盒食完肚ALL, 口同鼻R

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]