• 瀏覽: 3,584
  • 回覆: 54
+2
引用:
原帖由 愛與 於 2020-7-30 07:51 PM 發表
這種人渣死有餘辜
學生會目的係搞康樂及聯誼活動!現在搞政治,搞反政府為反對而反對,學生會權力大過政府行會,對任何事務都出聲明指指點點,求學階段不知所謂!政府資助辦學機構應反思下

引用:
原帖由 聽妳講 於 2020-7-30 07:54 PM 發表

反對派枉顧民生!國安法大顯神通!
香港由不得佢哋破壞、分解

引用:
原帖由 flex1234 於 2020-7-30 07:54 PM 發表

這就叫作惡多端終有報!絕對支援國安法!更支持警察摰法!
全港市民 眼睛雪亮! 支持國安法! 支持警察 嚴正執法 有國才有我們嘅家!

引用:
原帖由 南齋時 於 2020-7-30 07:55 PM 發表

支持警察,嚴正執法。警察加油!
繼續努力💪..抓多D垃圾

這個學生亂源的廢青,好像是首次被根據國安法拘捕的人.且看其他有份參與暴動的人,怎樣繼續被捕正法以慰受害港人!

引用:
原帖由 乂優情乂 於 2020-7-30 06:53 PM 發表
反對派民生政事無一個掂  反而亂港害人能當第一名

學生動員前召集人鐘翰林昨日喺元朗公寓被抓捕,另有
人也因為違反《港區國安法》而被逮捕,呢啲人喺明知違法嘅情況下依舊喺網上宣揚「港獨」內容,煽動市民進行反政府行為,已經係鐵證如山不容狡辯,其入獄判罰也都有法可依。然而咁樣正當嘅舉動卻遭到反對派喺網上發起嘅輿論攻勢,企圖用「失去言論自由」、「以言入罪」、「白色恐怖時代」呢啲危言聳聽嘅話 ...
佢哋咁後生好多野唔識,要相信佢哋等多十年二十年放監出嚟會變返好人

引用:
原帖由 冇妳冇夢 於 2020-7-30 08:02 PM 發表
花靚仔毛都沒生齊想做第二個黃之鋒!
呢班白痴仔,受人洗腦傻到無人有,去做出損人不利已的事,想搞亂社會,已家搞到要坐牢,真係笑爆肚,遲些俾個特首你去做都死啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]