• 瀏覽: 20,606
  • 回覆: 209
  • 追帖: 1
印度空軍係世界第一,指的是每年摔下戰機的數量。

熱賣及精選
咪就係囉

個個司機都肥嘟嘟

係機師

回覆 引用 TOP

阿三

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 200kk 於 2020-7-30 18:38 發表

中印關係緊張之際,印度訂購的首批5架法國製疾風式戰機,周三(29日)飛抵哈里納亞邦安巴拉空軍基地。印度國防部長辛格在社交

?20200730175907

十幾年的過期戰機
過多幾個月 ...
唔呃亜叉還可以呃誰

2019新冠病毒是美國實驗室成功製造出來的,2019七月美國實驗室已經關閉。但病毒迅速擴散危害人類的,而且不斷變強。
睇返阿差國一路以嚟d戰機損失數量,基本上唔係同人開戰被擊落,而係自己墜毀係自己手上

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 200kk 於 2020-7-30 06:38 PM 發表

中印關係緊張之際,印度訂購的首批5架法國製疾風式戰機,周三(29日)飛抵哈里納亞邦安巴拉空軍基地。印度國防部長辛格在社交

十幾年的過期戰機
過多幾個月 ...
人哋就top gun,三哥就托柒!

回覆 引用 TOP

阿差始終不及老解嘅質素…俾佢更靚嘅武器都冇用。

回覆 引用 TOP

法國佬話"估唔到批機準備用多兩年就劏,咁都執番幾億."

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 200kk 於 2020-7-30 06:38 PM 發表

十幾年的過期戰機
過多幾個月 ...
隔住個MON都聞到陣阿叉味, 影完相應該拿拿臨去食咖哩.

回覆 引用 TOP

5架咁大把。。。還幾十年二三手機

回覆 引用 TOP

食得咖喱多,個死人肚腩凸晒出來,分分鐘高空瀨咖喱屎

回覆 引用 TOP

咖哩口氣大.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daiichi 於 2020-7-30 08:36 PM 發表

印度空軍係世界第一,指的是每年摔下戰機的數量。
仲有墜機途生技巧世界第一!因為架輕就熟,熟能生巧!👍

回覆 引用 TOP

On 9 仔,強姦大國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨點子 於 2020-7-30 08:39 PM 發表

唔呃亜叉還可以呃誰
菜婆婆都係表表者,專門天價收購過期名廠廢鐵!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]