• 瀏覽: 6,858
  • 回覆: 87
+3
引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-7-30 06:17 PM 發表

以前冇錢買華為,依家冇錢買華為。  
中文好厲害呀

引用:
原帖由 james3 於 2020-7-30 09:22 PM 發表
我都由蘋果轉華為,真的不錯。
堅好用

正一作大

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-7-30 05:49 PM 發表
中美5G角力白熱化,美國圍堵中國華為升級,但華為手機業務仍取得佳績。市場調研機構Counterpoint日前公佈一份報吿顯示, 4月全球智慧手機出貨量為6,937萬台,三星(Samsung)手機的市場佔有率約為19.1%,華為則達到了21.4 %,華為歷史上首次超越三星,成功登頂全球第一位置。
美國新聞引用另一調研機構,結論一樣,
China’s Huawei shipped mo ...
美國根本就係眼紅華為有機會成為手機銷量世界第一,先會用卑鄙賤格嘅手段打壓!

用了華為差不多五年了,從來沒壞過,下年打算換一部華為5G手機,追上潮流嗎。

三星很早已經開始沒落,街度都不見人用

引用:
原帖由 laiking888 於 2020-7-30 06:26 PM 發表

支爆牌連啲大陸仔都未必買, 唔知邊個會買???
美國、歐洲佬買囉!

引用:
原帖由 OL公主 於 2020-7-30 06:01 PM 發表

我都轉用咗華為, 5用5知, 用咗先知原來超好用, 速度快, 影相靚
同感

淨係內銷都囉冠軍!

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-7-30 06:15 PM 發表

我已經有一部Mate10,仲好順電又夠,本身可以唔換,但點都搵個藉口以示支持華為。
我部mate 20x都係,仲不停有更新………完全無籍口換機

引用:
原帖由 laiking888 於 2020-7-30 06:16 PM 發表
支牌華為唔係連大陸仔都未必買,就快執笠,重亂吹世界第一
****1,曱甴不要代表我們大陸人。我身邊很多朋友都買了華為,我買了兩部榮耀9X PRO超大內存

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]