• 瀏覽: 2,052
  • 回覆: 42
+6
傳媒更改標題
立法會選舉|泛民、公民黨多人被DQ 政府日內公布選舉延後一年

立法會選舉提名期尚有一天才結束,消息指政府將今日(30日)內公布重大消息,原定於9月6日舉行的立法會選舉押後一年。據知,政府認為目前社會要全力專注抗疫,並擔心進行選舉會導致大量市民聚集,增加感染機會,故下此決定。消息指,除押後選舉外,政府還有其他重大消息一併公布。

攻民黨楊鱷魚,郭屎坑,...真正奶共鞋底都要被掌嘴,
全部都含柒的嘴臉為選票十萬月錢做隻講大話門口狗

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/504700/消息-政府今公布立法會選舉押後一年-公民黨多人被dq

可以專心一致做黃狗

傳:恭喜晒!

奶完都要死

先DQ...……..後拉人

笑撚到我卡卡聲

引用:
原帖由 1001day 於 2020-7-30 04:09 PM 發表
傳媒可能稍後更改標題

立法會選舉提名期尚有一天才結束,消息指政府將今日(30日)內公布重大消息,原定於9月6日舉行的立法會選舉押後一年。據知,政府認為目前社會要全力專注抗疫,並擔心進行選舉會導致大量市民聚集,增加感染機會,故下此決定。消息指,除押後選舉外,政府還有其他重大消息一併公布。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4961739 ...
咁做只會令香港人更加憎中國

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-30 04:17 PM 發表

你條港獨女人開口埋口講要滅中國,國安法立左,講野小心地

你條港獨女人憎中國憎到出晒面,又話反中仇中鄙視中國係天經地義,講野咁偏激,受咩教育架?

Ps:港獨人士不能代表全部香港人

日日都有好消息👍

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-30 04:17 PM 發表

泛人做左唔認, 重想奶咪重能賤格
成日話香港衰.........咁衰就移民唔能好選la

關鍵係俾得d牛鬼蛇神入閘,亦唔見得會令到黃絲愛國,仲有,黃絲唔代表曬“香港人”
引用:

引用:

港獨曱甴冇得救...

被DQ羊戇Q人生更精彩

引用:
原帖由 masalou 於 2020-7-30 04:23 PM 發表
關鍵係俾得d牛鬼蛇神入閘,亦唔見得會令到黃絲愛國,仲有,黃絲唔代表曬“香港人”
去年區議會選舉係黃色贏晒

中國唔想再面對呢個羞辱多一次而已

再者中國如果好渴望啲香港人鍾意佢

就應該檢討吓自己歷年來做過啲乜咁乞人憎

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]