• 瀏覽: 10,762
  • 回覆: 142
+3
德國應該考慮讓俄羅斯駐軍,激撚死老美

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2020-7-30 04:07 PM 發表

輪換到其它國家播毒?
仲有咩?

引用:
原帖由 benadsl 於 2020-7-30 03:52 PM 發表

美國宣布從德國撤走約三分一美軍,部分將調派到歐洲其他地方。美國總統特朗普批評德國佔美國便宜,美國沒必要在德國駐軍。
美國國防部長埃斯珀說,從德國撤走的約1萬2千名美軍士兵中,約5600人將部署到比利時、意大利和英國等國家,其餘士兵將返回美國,但會以輪換方式派到歐洲,部分會部署在黑海地區,亦會派到波羅的海國家。

埃斯珀指,有關部署預料花費數十億美元,最快在未來數周內實施,強調這會提升北 ...
德國心裡話最好全部撤走,唔使養尼班大食懶。

唔係美國佬話走, 真係趕唔走

請鬼易送鬼難...........德國要慶祝了

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-7-30 05:06 PM 發表

德國心裡話最好全部撤走,唔使養尼班大食懶。
北約國見呢招使, 得個個唔比軍費睇下美國會點
本身經濟差...........可以慳得就慳

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-30 05:09 PM 發表

北約國見呢招使, 得個個唔比軍費睇下美國會點
本身經濟差...........可以慳得就慳
遲啲其他國家會有樣學樣。

又係$作怪
話德國唔俾錢,死老美欠世衛果筆又幾時找數呀

引用:
原帖由 benadsl 於 2020-7-30 04:41 PM 發表

俄羅斯已不足為患,當下全地球得一個國家,無時無刻都想肢解歐盟, 如同當年肢解蘇聯一樣,英國脫歐已經係警示
太平洋對岸真係麻煩嘅根源

唔比陀地 德國有排煩

德國跟本同俄佬有計傾, 華沙約國都散佐,投奔西方,  美國硬銷俄佬係北約敵人, 交保護費, 買武器。。。

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2020-7-30 04:46 PM 發表
柒普今日未食藥?
佢日日依時服藥。
不過食錯藥。

歐盟求之不得啦,現在大條道理建歐盟軍隊可減少失業率,又可刺激軍工企業提震工業和經濟。最後美國,歐盟,中國三分天下。

快撚啲走美國肺炎等緊你

法國期待嘅歐洲軍隊,有機會實現

名為駐軍,實為佔領軍。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]