• 瀏覽: 2,837
  • 回覆: 64
+8
幾時講架?
一時一樣

又放鬆 香港人一獲熟啦 好快單日破千

引用:
原帖由 bbqiller 於 2020-7-30 01:08 PM 發表
【Now新聞台】政府專家顧問許樹昌擔心,現時不少個案源頭不明,疫情可能會持續一段時間,呼籲市民減少到街市,有市民表示會減少出外買菜的次數。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/RTHK-HUI-200725-15.jpg

點解政府take佢advice出事時,佢仲出黎講到係政府問題,同佢無關咁?

新聞來源連結:

http ...

目的係鬧下老脾啫,

WA 傳既, 同唔同意.....自己諗.

附件

FK10101208.png(88.73 KB)

引用:
原帖由 Tillsonbrun 於 2020-7-30 03:22 PM 發表

禁堂食都有過百宗, 即係唔關堂食事啦!
即日見效咩?諗清楚先發言啦。

引用:
原帖由 遊鯤 於 2020-7-30 03:56 PM 發表

社會精英嘅揾食之道:黐住政府好處可以攞盡鑊可以唔駛孭
呢D係香港市民嘅悲哀,久缺承擔嘅醒目人仕太多,傳媒又跟紅頂白,大批市民被牽住鼻子走跟住鬧,問題得唔到解決。 ...
無法,而家弱智都有得投票。

立法會選個叫香港開採天然氣嘅,區議會就選個會考零分弱智樣嘅出黎。

呢D係正常香港人嘅悲哀。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-7-30 05:03 PM 發表
WA 傳既, 同唔同意.....自己諗.
有point喎。  Cap圖備用。

香港人口集中,建築物太密,午飯禁堂食幾麻煩,無咩地方可食,最慘落大雨,公園都去唔到

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-7-30 04:02 PM 發表

大少奶,口罩果條5G天線你拆咗未?小心啲唔好比凸狗鷹啲人跟到你啊
喂!!!你上黎既香討伺服器ip都系老美架~你咪俾侵侵跟到你~咪時佢叫CIA打9你呀~

所有確診者,要交出八達通號,以便查出佢地真正去過既地方。我覺得咁多源頭不明既確診者可能有所隱瞞。

磚家最叻驗磚,唔係砌磚

政府就係聽你班磚家講
e+瀬哂野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]