• 瀏覽: 1,465
  • 回覆: 22
+6
香港新冠肺炎疫情持續擴散,累計確診人數已突破3000大關。國家衞健委高級別專家組組長、中國工程院院士鍾南山近日在廣東廣州

港府有笑恥主事, 要負沉重代價

澳門隔海觀火, 深圳隔河觀火

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200730/bkn-20200730000057892-0730_00822_001.html

提示: 違規內容已被屏蔽
奸邪妖獸必定從中阻撓。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-7-30 12:09 PM 發表
11437980 11437981 11437982 11437983 你間過香港班醫護未白色巨塔不容破壞
如果引入英國美國醫生幫手我贊成

引入中國醫生我就反對

信唔信得過嘅問題

親疏有別

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-7-30 12:12 PM 發表
玩到頭都大埋

早兩日香討先推因為疫情暫停選舉
今日5毛就推鐘南山全民檢疫

即係咁,檢疫唔會耐過投票?中途唔會互相傳染?

5毛推野之前用吓個腦 唔該 ...
死蠢蠢死就唔好學人講嘢啦唔該
你幾時見人檢疫俾人傳染啦?
你有無睇到果個咩q初選就傳到周圍係啦??

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-7-30 12:12 PM 發表
玩到頭都大埋

早兩日香討先推因為疫情暫停選舉
今日5毛就推鐘南山全民檢疫

即係咁,檢疫唔會耐過投票?中途唔會互相傳染?

5毛推野之前用吓個腦 唔該 ...
根本中央個劇本來

首先武漢肺炎已經係中國搞出嚟再惹到全世界都係

香港政府弱智政策配合搞到社區爆發

之後中國就名正言順出手「救」香港

提示: 違規內容已被屏蔽
靠香港黑醫護睇怕無一兩年都未可以檢測晒!

引用:
原帖由 影秀 於 2020-7-30 12:16 PM 發表

死蠢蠢死就唔好學人講嘢啦唔該
你幾時見人檢疫俾人傳染啦?
你有無睇到果個咩q初選就傳到周圍係啦??
how to prove初選就傳到周圍係

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-7-30 12:18 PM 發表

所以咪叫你用咗個腦先囉
全民檢疫,點驗?邊度驗?
弱智學人叫人用腦?
上門驗得唔得?分層驗可唔可以?一幢一幢驗有咩問題?
尊貴香港醫護唔得閒無人手?大陸講出口可以派人黎支援啦
腦係用黎解決問題嘅,可惜對有d人黎講依個動作太高難度

引用:
原帖由 影秀 於 2020-7-30 12:23 PM 發表

弱智學人叫人用腦?
上門驗得唔得?分層驗可唔可以?一幢一幢驗有咩問題?
尊貴香港醫護唔得閒無人手?大陸講出口可以派人黎支援啦
腦係用黎解決問題嘅,可惜對有d人黎講依個動作太高難度 ...
信唔過大陸

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]