• 瀏覽: 746
  • 回覆: 19
十分好,加快老美現政權滅亡。

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-7-30 09:47 AM 發表
十分好,加快老美現政權滅亡。
川建國同志要繼續努力

總統強調股市新高,醫療物資充裕

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-30 09:48 AM 發表
中國肺炎全球大流行,病毒的天然宿主中國人害死好多人
根本係美國出品,害死咁多人仲要文宣,文宣生仔無屎忽

呢排好似冇人講要挖萬人坑埋屍,奇怪.

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-30 09:48 AM 發表
尾角狗真係玻璃心!

引用:
又話中國偷美國疫苗技術? 唔見美國政府過去立即生產疫苗全民接種H1N1、B型流感?

引用:
害死好多曱甴,就算唔死都腦殘

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-7-30 09:28 AM 發表
美國約翰斯・霍普金斯大學即時統計數據顯示,全球已有超過1,694萬人確診感染新型冠狀病毒(COVID-19)肺炎、超過66萬人喪生,美國是全球最多確診及

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200730/365421669524836353.jpeg/NjEB43qxWb9XsJafVNt3W_906Yyynkv5ejFxF3oxcRc?v=w12 ...
美國肺炎,北美病夫,美國藍波灣...

距離全民感染仲有一大段距離美國加油💪

引用:
原帖由 gspqr 於 2020-7-30 10:02 發表
消息封鎖, 見怪不怪

引用:
原帖由 gspqr 於 2020-7-30 10:02 AM 發表
第一個坑都填滿左9世, 依家都數唔到第幾個, 仲有咩好講? 見慣不怪啦!

美國越大獲越快樂,咁先可以逼到特郎普係咁無限印錢流入股市,賺佢老母一獲

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]