• 瀏覽: 2,452
  • 回覆: 64
+9
中蘇間諜活動幾十年前就有,清朝衰弱原因係金錢鼠尾辮唔適合當間諜,被八國聯軍打過嚟,皇帝唔知道八國在地球咩位置 

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-30 09:40 AM 發表

小學雞未識死,當班老虎係病貓,仲想到走去征服全世界,腦殘無比,最慘連累無辜老百姓受苦!
反中白痴又在FF, 而家中國百姓生活生命最受保障..., 連覺得香港變左一國一制既反中白痴都唔想走賴死係到...

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-30 12:32 AM 發表
傳華竊密  俄延遲交付S400

中國與俄羅斯在二○一四年簽訂價值卅億美元(約二百卅四億港元)的S400防空導彈採購合約,惟首批導彈至二○一八年才開始交付。外媒報道,俄方拖延四年交貨,是與中方涉嫌買通俄羅斯聖彼得堡北極社會科學院院長米季科擔任間諜,竊取俄國機密資料有關。中俄官方均未就事件回應。(綜合報道)
阿爺今次真係踩屎, 連背後靠山俄羅斯都激怒埋, 以後有排炭了

新聞來源連結: ...
曱甴真係冇腦,大陸神咁早已接收S400喇

附件

Screenshot_20200730_094656_com.android.chrome.jpg(226.12 KB)

引用:
原帖由 TTKKJJAA 於 2020-7-30 01:03 AM 發表
中蘇間諜活動幾十年前就有,清朝衰弱原因係金錢鼠尾辮唔適合當間諜,被八國聯軍打過嚟,皇帝唔知道八國在地球咩位置
2018年既事, 但呢兩年中俄都有其他合作, 所以真假都好其實對兩國關係影響唔大...

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-30 12:32 AM 發表
傳華竊密  俄延遲交付S400

中國與俄羅斯在二○一四年簽訂價值卅億美元(約二百卅四億港元)的S400防空導彈採購合約,惟首批導彈至二○一八年才開始交付。外媒報道,俄方拖延四年交貨,是與中方涉嫌買通俄羅斯聖彼得堡北極社會科學院院長米季科擔任間諜,竊取俄國機密資料有關。中俄官方均未就事件回應。(綜合報道)
阿爺今次真係踩屎, 連背後靠山俄羅斯都激怒埋, 以後有排炭了

新聞來源連結: ...
交左貨啦!如果怕洩露機密就唔交貨啦?

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-30 09:40 AM 發表

小學雞未識死,當班老虎係病貓,仲想到走去征服全世界,腦殘無比,最慘連累無辜老百姓受苦!
中國從來都冇諗過征服世界,反而美國先有。

毒果啲屎料仲落後過大妓院

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-30 09:49 AM 發表

棄安徽,保蘇上。好快棄埋班盲毛白痴!
加埋水災都遠不及英美疫情死咁多人,原來你想話多樣反中選擇留係中國既原因...

放心啦, 佢地咁廢, 中國都唔想害人, 唔會趕佢地走的..

傳多D啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]